Connect with us

Uncategorized

Invitație pentru iubitorii de teatru! „Cerere în căsătorie”, o comedie pe cinste la Casa Culturii din Târgu Neamț

Publicat

pe

Iubitorii de teatru sunt aşteptaţi mâine, 6 mai, de la ora 18:00, în sala de spectacole a Casei Culturii ,,Ion Creangă” din orașul Târgu Neamţ, unde teatrul ”Mihai Eminescu” din Botoșani vă invită să vizionați o comedie de mare succes, intitulată ,,Cerere în căsătorie”, de A. P. Cehov. Prețul unui bilet este de 30 de lei.

,,A. P. Cehov surprinde inițiativa laudabilă a lui Ivan Vasilievici Lomov, care dorește să se însoare cu fiica vecinului sau. Insă, departe de romantismul și armonia care se presupune ca ar trebui să guverneze un astfel de moment unic, cei doi potețiali miri se ceartă aprig din motive derizorii. Încurcătura în care se gasește tatăl miresei si încercările sale disperate de a aplana răbufnirile celor doi tineri dau naștere unui comic de situație savuros”, potrivit organizatorilor.

Regia artistică şi ilustraţia muzicală: Mihai Donţu;
Scenografia: Mihai Pastramagiu;
Distribuţie: Cezar Amitroaei, Silvia Răileanu, Dragoş Radu.

Biletele se pot achiziționa de la Casa Culturii din Târgu Neamț. Intrarea se va face in limita locurilor diponibile si cu respectarea masurilor COVID-19.

 

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

(FOTO) Accident rutier cu trei răniți în Dumbrava

Publicat

pe

În această după-amiază, un accident rutier soldat cu trei răniți s-a produs în localitatea Dumbrava, comuna Timișești din județul Neamț. Potrivit ISU Neamț, în accident au fost implicate trei mașini în care se aflau patru persoane. 

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.

,,La sosirea forțelor de intervenție toate persoanele erau ieșite din autoturismele implicate în accident. Un minor de 15 ani a primit ingrijiri medicale de la echipajul SAJ, iar alte două persoane au primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD. Toate cele trei victime au fost transportate la CPU Târgu Neamț”, a declarat Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și au curățat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier. Oamenii legii efectuează cercetări pentru a stabili cauza producerii accidentului rutier.

Foto: ISU Neamț

Continua sa citesti

Uncategorized

EXERCIȚIU! A fost aplicat Planul Roşu de Intervenţie la stațiunea Durău

Publicat

pe

Știre în curs de actualizare…

În această dimineață, 22 martie, reprezentanții ISU Neamț transmit că are loc un exercițiu la stațiunea Durău din județul Neamț. A fost activat planul roșu de intervenție.

,,Activitatea Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Neamț în cooperare cu alte componente ale sistemului de management al situațiilor de urgență la producerea unui incendiu la o unitate hotelieră din stațiunea Durău și aplicarea Planului Roșu de Intervenție al județului Neamț.

În ziua de 22.03.2021, la orele 11.00, prin sistemul „112” Neamț, dispeceratul unității primește un anunț de la un angajat al Hotelului din Durău, despre faptul că s-a produs un incendiu la o cameră de la etajul al treilea, care se poate propaga”, a comunicat lt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț.

Vom reveni cu informații!

 

 

 

Continua sa citesti

Anunturi

ANUNT ANGAJARE – Spălătoria Auto Ozana 0757 329 726

Publicat

pe

De

Spălătoria Auto Ozana își mărește echipa!
Angajează fată sau băiat cu experiență: rugăm seriozitate și spirit de echipă!
Salariul atractiv duminica și sărbătorile religioase libere!
Mai multe relații la sediul spălătorie!

Continua sa citesti

Popular