Connect with us

Actualitate

Miting auto pentru Autostrăzile Moldovei! Târgu Neamț se va întâlni cu Roman, Piatra Neamț, Botoșani, Focșani, Bacău și Iași

Publicat

pe

Sâmbătă, 10 aprilie, de la ora 12:00, va avea loc un nou miting auto pentru susținerea Autostrăzilor Moldovei. Târgu Neamț se va întâlni cu Roman, Piatra Neamț, Botoșani, Focșani, Bacău și Iași.

,,La acest miting vor lua parte oameni de afaceri care împreună conduc firme de mai multe miliarde de lei, cetățeni care s-au săturat să trăiască în subdezvoltare și să le fie refuzată orice șansă de a crește economic, oameni din alte regiuni care doresc o Românie echitabil dezvoltată. La eveniment se va merge, în coloană, cu mașinile personale, nu se va bloca circulația, se vor respecta prevederile legale cu privire la răspândirea noului coronavirus. Grupurile moto și cele de off-road sunt rugate sa se organizeze separat și să se deplaseze împreună cu coloanele formate în locațiile mai sus anunțate. Proiectele autostrăzilor din Moldova avansează în ritm de melc și au nevoie de susținerea civică a tuturor locuitorilor. E și interesul tău să fii prezent! Vă aşteptăm alături de noi!”, au transmis organizatorii pe pagina de Facebook.

Plecarea la miting se va face din diferite locații, astfel:
  • Iași – Bld. Păcurari (Rond Rediu) orele 10:00;
  • Suceava – Hotel Mandachi orele 10:30;
  • Piatra Neamț – Hotel Ceahlăul orele 10:30;
  • Târgu Neamț – Piața Adormirea Maicii Domnului orele 11:30;
  • Botoșani – Parcare Piața Centrală orele 10:00;
  • Roman – Casa de Cultură orele 11:00;
  • Vaslui – Peco OMV orele 08:30.

Eu voi fi acolo negreșit, dar tu?

 

 

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

VIDEO Viața creștină a marelui scriitor Ion Creangă – Părintele Vasile Ioana și Dan Negru

Publicat

pe

De

Părintele Vasile Ioana este parohul bisericii „Sfântul Nicolae Dintr-o Zi”, aflată în apropierea Pieței Universității din Bucureşti. În calitate de invitat în cadrul mai multor emisiuni radio și TV, părintele Vasile Ioana abordează teme de actualitate şi răspunde la frământările tinerilor. A participat la numeroase întruniri, conferinţe, dialoguri şi dezbateri.

sursa: doxologia.ro

Continua sa citesti

Actualitate

VIDEO – Colegiul Tehnic ,,Ion Creangă” – Proiectul Național ,,Creangă… la el acasă”, ediția a XIII-a

Publicat

pe

De

Continua sa citesti

Actualitate

Atenție! Urmează un exercițiu! Nu intrați în panică!

Publicat

pe

De

Astăzi, 1 Martie, de la ora 09:45, va avea loc exercițiul de alarmare publică, “MIERCUREA ALARMELOR”. Astfel, va fi verificat modul de funcționare al celor 252 mijloace de alarmare publică din județ. 

Prin modul de acționare al acestora, există posibilitatea de a crea disconfort în spațiul public, motiv pentru care asigurăm cetățenii că astfel de exerciții periodice sunt necesare și benefice. Aceștia nu trebuie să intre în panică, fiind vorba doar despre un exercițiu, ce are ca scop cunoașterea semnificației semnalelor de alarmare și a măsurilor ce trebuie adoptate în situația manifestării unor factori de risc.

Semnalele de alarmare ce se transmit cu ajutorul sirenelor electrice și electronice.Durata fiecărui semnal de alarmare, pentru toate mijloacele de alarmare, este următoarea:

????????????????????????̆ ????????????????????????????̆

Se compune din 15 sunete a 4 secunde fiecare, cu pauză de 4 secunde între ele.

????????????????????????̆ ???????? ????????????????????????????????

Se compune din 5 sunete a 16 secunde fiecare, cu pauză de 10 secunde fiecare.

????????????????????????????????????̆ ????????????????????????????̆

Se compune din 3 sunete a 32 de secunde fiecare, cu pauză de 12 secunde fiecare.

????̂???????????????????????????????? ????????????????????????????

Se compune dintr-un sunet continuu, de aceeași intensitate cu durată de 2 minute.

Cu această ocazie, se va organiza și desfășura, în toate unitățile de învățământ din județul Neamț, un exercițiu de evacuare în caz de cutremur, având ca temă ???????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????? ????̦???? ???? ???????????????????????????????? ???????????? ????????????????????̦???????? ????????��????????̦ ???????? ???????????????????????? ????̦???? ????????????????̆ ???????????????????????????????????????? ???????????????? ????????????????????????????????. Astfel de exerciții se desfășoară în județul Neamț începând din anul 2013, pe 28 februarie (Ziua Protecției civile În România) dar și pe 13 octombrie (Ziua Internațională pentru Reducerea riscului la Dezastre), pentru a familiariza cetățenii despre modul de comportare în cazul producerii unui cutremur.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unui cutremur puteți obține accesând site-ul Nutremurlacutremur.ro.

Continua sa citesti

Popular