Connect with us

Actualitate

Miting auto pentru Autostrăzile Moldovei! Târgu Neamț se va întâlni cu Roman, Piatra Neamț, Botoșani, Focșani, Bacău și Iași

Publicat

pe

Sâmbătă, 10 aprilie, de la ora 12:00, va avea loc un nou miting auto pentru susținerea Autostrăzilor Moldovei. Târgu Neamț se va întâlni cu Roman, Piatra Neamț, Botoșani, Focșani, Bacău și Iași.

,,La acest miting vor lua parte oameni de afaceri care împreună conduc firme de mai multe miliarde de lei, cetățeni care s-au săturat să trăiască în subdezvoltare și să le fie refuzată orice șansă de a crește economic, oameni din alte regiuni care doresc o Românie echitabil dezvoltată. La eveniment se va merge, în coloană, cu mașinile personale, nu se va bloca circulația, se vor respecta prevederile legale cu privire la răspândirea noului coronavirus. Grupurile moto și cele de off-road sunt rugate sa se organizeze separat și să se deplaseze împreună cu coloanele formate în locațiile mai sus anunțate. Proiectele autostrăzilor din Moldova avansează în ritm de melc și au nevoie de susținerea civică a tuturor locuitorilor. E și interesul tău să fii prezent! Vă aşteptăm alături de noi!”, au transmis organizatorii pe pagina de Facebook.

Plecarea la miting se va face din diferite locații, astfel:
  • Iași – Bld. Păcurari (Rond Rediu) orele 10:00;
  • Suceava – Hotel Mandachi orele 10:30;
  • Piatra Neamț – Hotel Ceahlăul orele 10:30;
  • Târgu Neamț – Piața Adormirea Maicii Domnului orele 11:30;
  • Botoșani – Parcare Piața Centrală orele 10:00;
  • Roman – Casa de Cultură orele 11:00;
  • Vaslui – Peco OMV orele 08:30.

Eu voi fi acolo negreșit, dar tu?

 

 

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Fără apă în Târgu Neamț astăzi, 12 iulie, între orele 11.30 – 16.00

Publicat

pe

De

CJ APASERV SA anunță:
Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a opri temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 12.07.2021, în Orasul Tg. Neamț intre orele 11:30-16:00.
Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Horia Cloșca și Crișan, Câmpului, Unirii, Ozanei, Alexandru Vlahuță, Vânătorului, Victoriei și Gheorghe Doja.
Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.
Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei.
Continua sa citesti

Actualitate

Un urs a atacat animalele dintr-o gospodărie în Tașca

Publicat

pe

Luni, 5 iulie, în jurul orei 23.45, a fost semnalată prezența unui urs într-o gospodărie din satul Neagra, comuna Tașca. La locul sesizării s-au deplasat echipaje de jandarmerie, poliție și SMURD. Cetățenii comunei Tașca au fost avertizați prin mesaj RO-ALERT.

,,La sosirea forțelor de intervenție ursul nu mai era prezent în apropierea gospodăriei, dar pe timpul cât au rămas în zonă acesta și-a făcut din nou apariția. Animalul a fost îndepărtat către pădure cu ajutorul dispozitivelor de emitere a zgomotelor și cu sprijinul unui localnic, angajat al Direcției Silvice Neamț, care a executat focuri de armă în plan vertical. Din cele relatate de apelant, ursul a provocat pagube materiale, atacând animalele din gospodărie (2 porci). Jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Bicaz au mai rămas în apropierea gospodăriei pentru a monitoriza zona și a se asigura că pericolul nu mai este iminent. De la începutul anului și până în prezent, jandarmii nemțeni au fost alertați și au intervenit la șase sesizări făcute prin apel la 112 care semnalau prezența urșilor în apropierea gospodăriilor. Recomandăm cetățenilor ca în astfel de situații să sune la 112, să nu încerce să intervină pentru a nu-și pune propria viață în pericol, să își asigure animalele înaine de lăsarea întunericului, să nu lase resturi menajere depozitate necorespunzător și să respecte recomandările din mesajul RO – ALERT”, comunică reprezentanții IJJ Neamț.

 

Continua sa citesti

Actualitate

OFERTA EDUCAȚIONALĂ 2021 – 2022 Colegiului Tehnic „Ion Creangă”

Publicat

pe

De

Continua sa citesti

Popular