Connect with us

Actualitate

FOTO – VIDEO | Alianța USR PLUS și-a lansat candidatul la Primăria comunei Timișești

Publicat

pe

Ieri, 2 august 2020, s-a lansat candidatul la primăria comunei Timișești din partea alianței USR PLUS. La eveniment au fost prezenți deputatul USR Iulian Bulai, președintele +PLUS Neamț Ionuț Meraru și candidatul USR PLUS la Consiliul Județean Neamț Florin Zaharia.

Alianţa USR PLUS Timișești a organizat, duminică, evenimentul de lansare a candidatului Mihai Vornicu pentru Primăria Timișești, în prezența lui Iulian Bulai, deputat USR, Ionuț Meraru, președintele +PLUS Neamț și Florin Zaharia, candidatul USR PLUS la Consiliul Județean Neamț.

Primul care a luat cuvântul a fost candidatul pentru Primăria Timișești, Mihai Vornicu. „M-am gândit foarte mult dacă să fac acest pas. Știu că nu e o luptă ușoară, dar cineva trebuie să își asume să încerce să schimbe ceva în comuna noastră care bate pasul pe loc de atât de mult timp. Simt aceeași revoltă, pe care o simțiți și voi, când văd că toți tinerii pleacă din comună pentru că nu au ce face aici. Nu-i poți condamna că fac asta, pentru că așa cum arată comuna astăzi, nu ar avea într-adevăr nici un viitor aici. Comuna Timișești are nevoie de un om care să se gândească în primul rând la oameni.

 

 

A urmat deputatul USR, Iulian Bulai, care și-a arătat susținerea față de candidatul Mihai Vornicu. „Sunt aici să-l susțin pe Mihai Vornicu și am încredere că va ajunge foarte sus, va ajunge primarul acestei comune. În primul rând a demonstrat aici, este antreprenor, știe să administreze puținul sau multul pe care îl are, dacă poți să faci microeconomie atunci ești capabil să faci și macroeconomie, să înțelegi cum se mișcă niște lucruri, pentru că substanța este aceeași. Este vorba despre responsabilitate cu banul public. Mihai, din inimă felicitări!

 

 

 

 

 

 

Tineri fără notorietate. E un risc sau e timpul tinerilor să intre în politică?

I. BULAI: „Notorietate există, pentru că Mihai face multe lucruri. Are o firmă de succes, este cunoscut prin implicarea lui în viața culturală a comunității. Sprijinim tinerii în curajul lor. Avem mare încredere că Mihai este o soluție la problemele de aici din comunitate.

Care este atuul lui Mihai pentru Primăria acestei comune?

I. BULAI: „Curajul, creativitatea, antreprenoriatul. Ai avut curaj să începi de unul singur, să dezvolți o afacere, ți-ai făcut rețeaua ta de clienți, ai o familie de succes, ai o gospodărie. Dacă toate aceste lucruri le întâlnim la Mihai, acestea sunt un exemplu de succes. Dacă reușești în mediul privat, nu ai cum să nu reușești și în administrația publică.

Cum vezi oamenii care vin noi în politică?

M. VORNICU: „Un pic naivi, ca și mine de altfel, și nebuni. Dar am trecut peste asta, sper să ieșim cu bine după aceste alegeri, după această experiență nouă.

 

 

Haideți să găsim soluții să-i facem pe tineri să rămână aici, să oferim un viitor strălucit comunei. Sunt foarte hotărât și determinat să schimb totul aici. Haideți să votați un om nou în politică. Votați Mihai Vornicu, Votați USR PLUS, partidul care mă va ajuta să schimb fața comunei Timișești.” Mihai Vornicu

 

VIDEO:

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

VIDEO Viața creștină a marelui scriitor Ion Creangă – Părintele Vasile Ioana și Dan Negru

Publicat

pe

De

Părintele Vasile Ioana este parohul bisericii „Sfântul Nicolae Dintr-o Zi”, aflată în apropierea Pieței Universității din Bucureşti. În calitate de invitat în cadrul mai multor emisiuni radio și TV, părintele Vasile Ioana abordează teme de actualitate şi răspunde la frământările tinerilor. A participat la numeroase întruniri, conferinţe, dialoguri şi dezbateri.

sursa: doxologia.ro

Continua sa citesti

Actualitate

VIDEO – Colegiul Tehnic ,,Ion Creangă” – Proiectul Național ,,Creangă… la el acasă”, ediția a XIII-a

Publicat

pe

De

Continua sa citesti

Actualitate

Atenție! Urmează un exercițiu! Nu intrați în panică!

Publicat

pe

De

Astăzi, 1 Martie, de la ora 09:45, va avea loc exercițiul de alarmare publică, “MIERCUREA ALARMELOR”. Astfel, va fi verificat modul de funcționare al celor 252 mijloace de alarmare publică din județ. 

Prin modul de acționare al acestora, există posibilitatea de a crea disconfort în spațiul public, motiv pentru care asigurăm cetățenii că astfel de exerciții periodice sunt necesare și benefice. Aceștia nu trebuie să intre în panică, fiind vorba doar despre un exercițiu, ce are ca scop cunoașterea semnificației semnalelor de alarmare și a măsurilor ce trebuie adoptate în situația manifestării unor factori de risc.

Semnalele de alarmare ce se transmit cu ajutorul sirenelor electrice și electronice.Durata fiecărui semnal de alarmare, pentru toate mijloacele de alarmare, este următoarea:

????????????????????????̆ ????????????????????????????̆

Se compune din 15 sunete a 4 secunde fiecare, cu pauză de 4 secunde între ele.

????????????????????????̆ ???????? ????????????????????????????????

Se compune din 5 sunete a 16 secunde fiecare, cu pauză de 10 secunde fiecare.

????????????????????????????????????̆ ????????????????????????????̆

Se compune din 3 sunete a 32 de secunde fiecare, cu pauză de 12 secunde fiecare.

????̂???????????????????????????????? ????????????????????????????

Se compune dintr-un sunet continuu, de aceeași intensitate cu durată de 2 minute.

Cu această ocazie, se va organiza și desfășura, în toate unitățile de învățământ din județul Neamț, un exercițiu de evacuare în caz de cutremur, având ca temă ???????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????? ????̦???? ???? ???????????????????????????????? ???????????? ????????????????????̦???????? ????????��????????̦ ???????? ???????????????????????? ????̦???? ????????????????̆ ???????????????????????????????????????? ???????????????? ????????????????????????????????. Astfel de exerciții se desfășoară în județul Neamț începând din anul 2013, pe 28 februarie (Ziua Protecției civile În România) dar și pe 13 octombrie (Ziua Internațională pentru Reducerea riscului la Dezastre), pentru a familiariza cetățenii despre modul de comportare în cazul producerii unui cutremur.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unui cutremur puteți obține accesând site-ul Nutremurlacutremur.ro.

Continua sa citesti

Popular