Connect with us

Actualitate

AUR ȘI ARGINT la Turneul Național de Kata și Kumite al FRKK-IKOKU România

Publicat

pe

AUR ȘI ARGINT la Turneul Național de Kata și Kumite al FRKK-IKOKU România

Clubul Sportiv Amprente Moldave din Tazlău a participat sâmbătă 26 martie 2022 la Turneul Național de Kata și Kumite al FRKK-IKOKU România ce a avut loc în comuna Greci, județul Tulcea. Acest turneu a avut ca și scop principal selecția lotului național al României pentru Campionatul European din Spania ce va avea loc în luna octombrie.

Clubul Sportiv Amprente Moldave sub îndrumarea antrenorului Ciprian Ursan s-a prezentat cu trei sportivi obținând două medalii de aur și una de argint.

Locurile I au fost adjudecate la categoria:

  • Fete 11-12 ani, greutatea -50kg: de sportiva Boboc Maia Alexia, fostă elevă a Școlii Gimnaziale „I. I. Mironescu” Tazlău, actualmente elevă a Liceului de Arte „Victor Brauner” Piatra Neamț
  • Băieți 12-13 ani, greutatea +60 kg: de sportivul Murariu Daniel Mihai, elev al Școlii Gimnaziale „I. I. Mironescu” Tazlău, cel care a surprins în fotografii prestația sportivilor din Tazlău

Argintul a fost revendicat la categoria băieți 10-11 ani, greutatea -45 kg de către sportivul Călugăreanu Ștefan Cristian.

Felicitări sportivilor care s-au înfruntat cu cluburi renumite în domeniul Karate Kyokushin, antrenorului, părinților și celor care ne susțin în activitatea clubului

În timp ce se desfășura turneul din comuna Greci, o parte din sportivi participau la Cupa „Ștefan cel Mare” Piatra Neamț, ediția a VI-a. Cei 5 karateka participanți au obținut 1 medalie de aur, 2 medalii de argint și 2 medalii de bronz.

În următoarea perioadă vom participa la Cupa Cetațuia Luncaviței, ediția a VIII-a, o competiție destinată copiilor, cadeților, juniorilor și seniorilor.

Succes și să aduceți cât mai multe cupe acasă, la Tazlău.

 

 

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Moldavian Burger din Târgu-Neamț, câștigător al Recenziei de Aur 2022 din partea Google România

Publicat

pe

De

Un restaurant din Târgu-Neamț se numără printre cele 24 de locații din întreaga țară care au fost premiate anul acesta de GOOGLE  în cadrul proiectului Recenzia de Aur.

Este vorba despre Moldavian Burger, considerată în prezent una dintre cele mai promițătoare afaceri din țară, care au înregistrat pe Google Maps cele mai multe aprecieri din partea clienților, în ultimele 100 de zile.

„Mulțumim, Google România, pentru această inițiativă și pentru că ați recunoscut, răsplătit și premiat munca și filosofia noastră! (…)

Mulțumim oaspeților ce au împărtășit pe contul nostru de Google experiența avută și trăită la noi în restaurant! Fără voi cei care ne-ați fost aproape cu sugestii, recomandări, laude și de ce nu și critici nu am fi obținut acest premiu important!   

Mulțumim furnizorilor noștri pentru promptitudine, pentru calitatea și prospețimea materiei prime!

Și nu în ultimul rând, mulțumim din inimă echipei Moldavian Burger pentru dăruire, implicare și pentru că au fost mereu la înălțime!”, transmit cei din spatele Moldavian Burger, Mirela Mișca și Răzvan Mișca.

Cele 24 de afaceri premiate de Google, printre care și Moldavian Burger din Târgu- Neamț sunt din cele opt regiuni de dezvoltare ale României și trei domenii de activitate (restaurante, hoteluri și cafenele). Potrivit unui comunicat de presă, au fost selectate afacerile din domeniul HoReCa cu un profil verificat și actualizat cu toate detaliile în Google Profilul Companiei, unde au publicat actualizări constante, afacerile care au avut cel puțin 100 de recenzii pe Google Maps și un rating de minim 4,5 stele.

Informații suplimentare despre Recenzia de Aur pot fi găsite aici: goo.gle/recenziadeaur.

Cei mai noi câștigători ai „Recenziei de Aur”:

Regiune Restaurante Hoteluri / Pensiuni Cafenele
Nord Vest Manila – Filipino Food, Satu-Mare Pensiunea La Cassa, Vișeu de Sus Cofeels, Cluj-Napoca
Centru Gastro Local Anca Vlad, Vama Buzăului Pensiunea The Butterfly, Sângeorgiu de Mureș Book Coffee Shop, Brașov
Nord Est Moldavian Burger, Târgu-Neamț Grădinile Romane, Sat Chirițeni, Neamț Chubby Bubble Tea, Iași
Sud Est STAGE – Nice Dining, Galați Lebada Luxury Resort & Spa, Delta Dunării Filicori Zecchini Caffe, Constanța – Bulevardul Tomis
Sud Muntenia Ziba, Păulești,  Prahova Hangița, Câmpulung Muscel Kaldio Ploiești Hale, Ploiești
București – Ilfov Burger & burrito, București Monopoly Hotel, Otopeni Ceramic Cafe, București
Sud Vest GYRO’S time-OBELIX, Râmnicu Vâlcea NOAH river house, Orșova Cutura Coffee, Râmnicu Vâlcea
Vest Al Camineto, Timișoara Vila SaraDa Boutique, Deva Send Coffee, Hunedoara

Echipa Neamt24.ro transmite felicitări, Moldavian Burger, pentru această reușită! Iar dumneavoastră, cititorilor, vă recomandăm să pășiți pragul acestui local cu prima ocazie. Îl găsiți pe strada Cuza Vodă, nr.64, Târgu- Neamț.

Categoric, nu veți regreta!

*Conceptul Moldavian Burger este unul care vrea să ofere un Healthy Food Fast, prin atentia cu care şi-a selectat furnizorii, dar şi prin metodele de preparare in house a multora dintre produsele comercializate!

Mai multe puteți (re)citi AICI, sau pe site-ul oficial, http://www.moldavian-burger.ro/

Continua sa citesti

Actualitate

Corala „Bazil Anastasescu” vă invită la concertul aniversar „25 de ani de ARMONII CORALE”

Publicat

pe

De

Corala „Bazil Anastasescu” vă invită la concertul aniversar „25 de ani de ARMONII CORALE” – Dirijor: Prof. Eugenia Tiugea

 Joi – 6 octombrie 2022, Ora 18:00
Casa Culturii „Ion Creangă” Târgu Neamț
Continua sa citesti

Actualitate

Învățătoare Rodica Pipirigeanu va fi înmormântată …

Publicat

pe

De

Mulțumim tuturor pentru gânduri și susținere în aceste momente grele. Pentru cei care vor să-și ia rămas bun de la doamna învățătoare Rodica Pipirigeanu, îi anunțăm pe aceasta cale ca ea va fi depusa mai întâi la capela bisericii Adormirea Maicii Domnului din Târgu Neamț începând de mâine (Joi 29/09) după amiază pana vineri orele 16:00. Vineri seara ea va fi mutată în biserica Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril din Humuleștii Noi unde va avea loc și înmormântarea Sâmbata 1 Oct ora 13:30. Dumnezeu să o ierte.

Cu recunoștință.
Familia

Continua sa citesti

Popular