Connect with us

Actualitate

AUR ȘI ARGINT la Turneul Național de Kata și Kumite al FRKK-IKOKU România

Publicat

pe

AUR ȘI ARGINT la Turneul Național de Kata și Kumite al FRKK-IKOKU România

Clubul Sportiv Amprente Moldave din Tazlău a participat sâmbătă 26 martie 2022 la Turneul Național de Kata și Kumite al FRKK-IKOKU România ce a avut loc în comuna Greci, județul Tulcea. Acest turneu a avut ca și scop principal selecția lotului național al României pentru Campionatul European din Spania ce va avea loc în luna octombrie.

Clubul Sportiv Amprente Moldave sub îndrumarea antrenorului Ciprian Ursan s-a prezentat cu trei sportivi obținând două medalii de aur și una de argint.

Locurile I au fost adjudecate la categoria:

  • Fete 11-12 ani, greutatea -50kg: de sportiva Boboc Maia Alexia, fostă elevă a Școlii Gimnaziale „I. I. Mironescu” Tazlău, actualmente elevă a Liceului de Arte „Victor Brauner” Piatra Neamț
  • Băieți 12-13 ani, greutatea +60 kg: de sportivul Murariu Daniel Mihai, elev al Școlii Gimnaziale „I. I. Mironescu” Tazlău, cel care a surprins în fotografii prestația sportivilor din Tazlău

Argintul a fost revendicat la categoria băieți 10-11 ani, greutatea -45 kg de către sportivul Călugăreanu Ștefan Cristian.

Felicitări sportivilor care s-au înfruntat cu cluburi renumite în domeniul Karate Kyokushin, antrenorului, părinților și celor care ne susțin în activitatea clubului

În timp ce se desfășura turneul din comuna Greci, o parte din sportivi participau la Cupa „Ștefan cel Mare” Piatra Neamț, ediția a VI-a. Cei 5 karateka participanți au obținut 1 medalie de aur, 2 medalii de argint și 2 medalii de bronz.

În următoarea perioadă vom participa la Cupa Cetațuia Luncaviței, ediția a VIII-a, o competiție destinată copiilor, cadeților, juniorilor și seniorilor.

Succes și să aduceți cât mai multe cupe acasă, la Tazlău.

 

 

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

VIDEO Viața creștină a marelui scriitor Ion Creangă – Părintele Vasile Ioana și Dan Negru

Publicat

pe

De

Părintele Vasile Ioana este parohul bisericii „Sfântul Nicolae Dintr-o Zi”, aflată în apropierea Pieței Universității din Bucureşti. În calitate de invitat în cadrul mai multor emisiuni radio și TV, părintele Vasile Ioana abordează teme de actualitate şi răspunde la frământările tinerilor. A participat la numeroase întruniri, conferinţe, dialoguri şi dezbateri.

sursa: doxologia.ro

Continua sa citesti

Actualitate

VIDEO – Colegiul Tehnic ,,Ion Creangă” – Proiectul Național ,,Creangă… la el acasă”, ediția a XIII-a

Publicat

pe

De

Continua sa citesti

Actualitate

Atenție! Urmează un exercițiu! Nu intrați în panică!

Publicat

pe

De

Astăzi, 1 Martie, de la ora 09:45, va avea loc exercițiul de alarmare publică, “MIERCUREA ALARMELOR”. Astfel, va fi verificat modul de funcționare al celor 252 mijloace de alarmare publică din județ. 

Prin modul de acționare al acestora, există posibilitatea de a crea disconfort în spațiul public, motiv pentru care asigurăm cetățenii că astfel de exerciții periodice sunt necesare și benefice. Aceștia nu trebuie să intre în panică, fiind vorba doar despre un exercițiu, ce are ca scop cunoașterea semnificației semnalelor de alarmare și a măsurilor ce trebuie adoptate în situația manifestării unor factori de risc.

Semnalele de alarmare ce se transmit cu ajutorul sirenelor electrice și electronice.Durata fiecărui semnal de alarmare, pentru toate mijloacele de alarmare, este următoarea:

????????????????????????̆ ????????????????????????????̆

Se compune din 15 sunete a 4 secunde fiecare, cu pauză de 4 secunde între ele.

????????????????????????̆ ???????? ????????????????????????????????

Se compune din 5 sunete a 16 secunde fiecare, cu pauză de 10 secunde fiecare.

????????????????????????????????????̆ ????????????????????????????̆

Se compune din 3 sunete a 32 de secunde fiecare, cu pauză de 12 secunde fiecare.

????̂???????????????????????????????? ????????????????????????????

Se compune dintr-un sunet continuu, de aceeași intensitate cu durată de 2 minute.

Cu această ocazie, se va organiza și desfășura, în toate unitățile de învățământ din județul Neamț, un exercițiu de evacuare în caz de cutremur, având ca temă ???????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????? ????̦???? ???? ???????????????????????????????? ???????????? ????????????????????̦???????? ????????��????????̦ ???????? ???????????????????????? ????̦???? ????????????????̆ ???????????????????????????????????????? ???????????????? ????????????????????????????????. Astfel de exerciții se desfășoară în județul Neamț începând din anul 2013, pe 28 februarie (Ziua Protecției civile În România) dar și pe 13 octombrie (Ziua Internațională pentru Reducerea riscului la Dezastre), pentru a familiariza cetățenii despre modul de comportare în cazul producerii unui cutremur.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unui cutremur puteți obține accesând site-ul Nutremurlacutremur.ro.

Continua sa citesti

Popular