Connect with us

Actualitate

AUR ȘI ARGINT la Turneul Național de Kata și Kumite al FRKK-IKOKU România

Publicat

pe

AUR ȘI ARGINT la Turneul Național de Kata și Kumite al FRKK-IKOKU România

Clubul Sportiv Amprente Moldave din Tazlău a participat sâmbătă 26 martie 2022 la Turneul Național de Kata și Kumite al FRKK-IKOKU România ce a avut loc în comuna Greci, județul Tulcea. Acest turneu a avut ca și scop principal selecția lotului național al României pentru Campionatul European din Spania ce va avea loc în luna octombrie.

Clubul Sportiv Amprente Moldave sub îndrumarea antrenorului Ciprian Ursan s-a prezentat cu trei sportivi obținând două medalii de aur și una de argint.

Locurile I au fost adjudecate la categoria:

  • Fete 11-12 ani, greutatea -50kg: de sportiva Boboc Maia Alexia, fostă elevă a Școlii Gimnaziale „I. I. Mironescu” Tazlău, actualmente elevă a Liceului de Arte „Victor Brauner” Piatra Neamț
  • Băieți 12-13 ani, greutatea +60 kg: de sportivul Murariu Daniel Mihai, elev al Școlii Gimnaziale „I. I. Mironescu” Tazlău, cel care a surprins în fotografii prestația sportivilor din Tazlău

Argintul a fost revendicat la categoria băieți 10-11 ani, greutatea -45 kg de către sportivul Călugăreanu Ștefan Cristian.

Felicitări sportivilor care s-au înfruntat cu cluburi renumite în domeniul Karate Kyokushin, antrenorului, părinților și celor care ne susțin în activitatea clubului

În timp ce se desfășura turneul din comuna Greci, o parte din sportivi participau la Cupa „Ștefan cel Mare” Piatra Neamț, ediția a VI-a. Cei 5 karateka participanți au obținut 1 medalie de aur, 2 medalii de argint și 2 medalii de bronz.

În următoarea perioadă vom participa la Cupa Cetațuia Luncaviței, ediția a VIII-a, o competiție destinată copiilor, cadeților, juniorilor și seniorilor.

Succes și să aduceți cât mai multe cupe acasă, la Tazlău.

 

 

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Pr. Arhid. Lavrentie a trecut la Domnul în cursul zilei de 3 aprilie 2024

Publicat

pe

De

Continua sa citesti

Actualitate

Înmormântarea celor trei tineri va avea loc mâine

Publicat

pe

De

Înmormântarea celor doi frați, Alex și Raul va avea loc mâine, 2 aprilie, la ora 10:00. Să ne adunăm împreună pentru a le aduce un ultim omagiu și a ne susține unul pe altul în aceste momente dificile.Cu durere în suflet, vă invităm să ne alăturăm în momentul de adio pentru cei doi frați care ne-au părăsit prea devreme.

Înmormântarea dragului nostru Cristian, va fi mâine la ora 13.00

Continua sa citesti

Actualitate

Doliu în învăţământul nemţean. Profesorul Leonid Ciobanu a trecut la cele veşnice

Publicat

pe

De

Cu inimile grele și pline de durere, ne luăm rămas bun de la distinsul profesor Leonid Ciobanu, un adevărat model de dăruire și devotament în domeniul educației. Cu profundă tristețe, rememorăm parcursul său impresionant, în care a luminat drumurile multor generații de elevi.

Născut în Republica Moldova în anul 1955, domnul profesor Leonid Ciobanu și-a dedicat viața muzicii și educației. Absolvent al Colegiului de Muzică din orașul Bălți, a adus în lumea sa o pasiune inegalabilă pentru instrumentele tradiționale. Din anul 2000, a împărtășit cu generozitate cunoștințele sale la Liceul de Arte „Victor Brauner”, ghidând cu măiestrie elevii către excelență în concursuri și olimpiade, obținând de multe ori distincții prestigioase.

Visul său de a ridica muzica populară la nivelul artei simfonice a fost o sursă de inspirație pentru toți cei care l-au cunoscut. Cu multă muncă și devotament, a încurajat autenticitatea și perfecțiunea în interpretare, transmițând elevilor săi nu doar cunoștințe, ci și pasiunea pentru frumusețea muzicii tradiționale.

Cu modestie și eleganță, domnul profesor Leonid Ciobanu a rămas mereu un mentor iubit și respectat de către elevi și colegi. Contribuția sa în promovarea culturii muzicale și în formarea tinerilor talente va rămâne vie și memorabilă în inimile tuturor celor pe care i-a influențat.

În aceste momente de profundă tristețe, transmitem sincere condoleanțe familiei sale și celor dragi. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace și să vegheze asupra amintirii sale luminoase, care va trăi în inimile noastre pentru totdeauna.

Continua sa citesti

Popular