Connect with us

Actualitate

Afară-i făcut gardul, înăuntru nu-i NIMIC !!!

Publicat

pe

Săptămâna trecută am semnat contractul de execuție lucrări pentru proiectul „Construire infrastructură de agrement”, care are ca amplasament zona stadionului.
Lucrăm la acest proiect din 2016 și doar determinarea și perseverența au facut posibilă semnarea acestui contract. Pe parcursul elaborării documentațiilor ne-am gasit de nenumarate ori în situații care păreau fără soluție și cam asta se întâmplă la toate obiectivele de investiții la care lucrăm. Munca unei echipe, până se ajunge la a se vedea ceva concret pe teren, este extrem de dificilă și poate dura, dupa cum vedeți, ani buni.


Din fericire, în ultimii ani am depus peste 15 proiecte pentru care solicităm finanțare din fonduri europene și roadele eforturilor noastre încep să se vadă. Avem multe contracte semnate, avem proiecte care au trecut deja de etapa administrativă, sunt în etapa precontractuală sau în evaluare. Avem, de asemenea, proiecte care sunt în lucru. Știu că acest oraș se va dezvolta așa cum dumneavoastră, locuitorii lui, meritați pe deplin.
În cadrul acestui contract, lucrările care vor fi realizate sunt:
– construire amfiteatru în aer liber,
– crearea, reabilitarea, modernizarea, amenajarea spațiilor verzi,
– realizarea de sisteme de irigații pentru spațiile verzi,
– dotare cu mobilier urban,
– crearea de facilități pentru agrement pe terenurile amenajate,
– zone speciale pentru sport,
– instalare Wi–Fi in spațiile publice.

SURSA:Daniel Harpa

 

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

VIDEO Viața creștină a marelui scriitor Ion Creangă – Părintele Vasile Ioana și Dan Negru

Publicat

pe

De

Părintele Vasile Ioana este parohul bisericii „Sfântul Nicolae Dintr-o Zi”, aflată în apropierea Pieței Universității din Bucureşti. În calitate de invitat în cadrul mai multor emisiuni radio și TV, părintele Vasile Ioana abordează teme de actualitate şi răspunde la frământările tinerilor. A participat la numeroase întruniri, conferinţe, dialoguri şi dezbateri.

sursa: doxologia.ro

Continua sa citesti

Actualitate

VIDEO – Colegiul Tehnic ,,Ion Creangă” – Proiectul Național ,,Creangă… la el acasă”, ediția a XIII-a

Publicat

pe

De

Continua sa citesti

Actualitate

Atenție! Urmează un exercițiu! Nu intrați în panică!

Publicat

pe

De

Astăzi, 1 Martie, de la ora 09:45, va avea loc exercițiul de alarmare publică, “MIERCUREA ALARMELOR”. Astfel, va fi verificat modul de funcționare al celor 252 mijloace de alarmare publică din județ. 

Prin modul de acționare al acestora, există posibilitatea de a crea disconfort în spațiul public, motiv pentru care asigurăm cetățenii că astfel de exerciții periodice sunt necesare și benefice. Aceștia nu trebuie să intre în panică, fiind vorba doar despre un exercițiu, ce are ca scop cunoașterea semnificației semnalelor de alarmare și a măsurilor ce trebuie adoptate în situația manifestării unor factori de risc.

Semnalele de alarmare ce se transmit cu ajutorul sirenelor electrice și electronice.Durata fiecărui semnal de alarmare, pentru toate mijloacele de alarmare, este următoarea:

????????????????????????̆ ????????????????????????????̆

Se compune din 15 sunete a 4 secunde fiecare, cu pauză de 4 secunde între ele.

????????????????????????̆ ???????? ????????????????????????????????

Se compune din 5 sunete a 16 secunde fiecare, cu pauză de 10 secunde fiecare.

????????????????????????????????????̆ ????????????????????????????̆

Se compune din 3 sunete a 32 de secunde fiecare, cu pauză de 12 secunde fiecare.

????̂???????????????????????????????? ????????????????????????????

Se compune dintr-un sunet continuu, de aceeași intensitate cu durată de 2 minute.

Cu această ocazie, se va organiza și desfășura, în toate unitățile de învățământ din județul Neamț, un exercițiu de evacuare în caz de cutremur, având ca temă ???????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????? ????̦???? ???? ???????????????????????????????? ???????????? ????????????????????̦???????? ????????��????????̦ ???????? ???????????????????????? ????̦???? ????????????????̆ ???????????????????????????????????????? ???????????????? ????????????????????????????????. Astfel de exerciții se desfășoară în județul Neamț începând din anul 2013, pe 28 februarie (Ziua Protecției civile În România) dar și pe 13 octombrie (Ziua Internațională pentru Reducerea riscului la Dezastre), pentru a familiariza cetățenii despre modul de comportare în cazul producerii unui cutremur.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unui cutremur puteți obține accesând site-ul Nutremurlacutremur.ro.

Continua sa citesti

Popular