Connect with us

Actualitate

VIDEO – Salon Unirea – Primăvara începe cu tratamentele faciale by Gabriela

Publicat

pe

Schimbările de temperatură, vârsta sau stresul cotidian, ne lasa urmele pe piele, iar asta se vede si ne crează deseori disconfort. Însă, in era tuturor posibilităților, exista si profesionisti care ne pot reda strălucirea. Esteticianul Gabriela Baciu, de la Salon Unirea, are soluțiile multor probleme ce țin de aspectul pielii, venind in ajutorul doamnelor, dar si al domnilor deopotrivă. Va așteptam la salon cu cele mai inovative proceduri si tratamente din estetica pielii si desigur cu oferte si promoții pentru fiecare persoană, in fiecare sezon. Alege sa strălucești!
0755356830 – Gabriela

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Cadavru găsit într-o fosă septică, la Gherăești

Publicat

pe

Cadavrul unei femei în vârstă de 74 de ani a fost găsit vineri, 16 aprilie, într-o fosă septică, în comuna Gherăești din județul Neamț. Militarii au intervenit la locul solicitării cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și un echipaj cu ambulanță de la SAJ. 

,,Prin apel la 112, în jurul orei 11:04, pompierii au fost solicitați să intervină pentru degajarea unei persoane căzută într-o fosă, în comuna Gherăești.

Pompierii au scos din interiorul fosei  o femeie de aproximativ 74 de ani, ce nu prezenta semne vitale”, a comunicat lt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț.

Continua sa citesti

Actualitate

Femei reținute după ce au furat bunuri în valoare de 2.500 de lei dintr-un magazin din Vânători-Neamț

Publicat

pe

Trei femei au fost reținute după ce au sustras mai multe bunuri dintr-o unitate comercială din localitatea Vânători-Neamţ, fiind creat un prejudiciu de 2.500 de lei. În baza probatoriului administrat, cele trei au fost reținute pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

,,La data de 14 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Târgu-Neamţ au fost sesizați cu privire la faptul că mai multe persoane au sustras bunuri dintr-o unitate comercială din localitatea Vânători-Neamţ, fiind creat un prejudiciu de 2.500 de lei.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au depistat în trafic un autoturism în care se aflau trei femei cu vârste de 27, 51, respectiv 52 de ani, din județul Bacău și Iași. În urma controlului efectuat asupra autoturismului au fost descoperite mai multe bunuri de uz personal şi alimente, persoanele aflate în autoturism neputând justifica provenienţa acestora.

Cele trei femei au fost conduse la sediul Poliției orașului Târgu Neamț pentru continuarea verificărilor, iar în urma cercetărilor a rezultat bănuiala rezonabilă că bunurile în cauză ar fi cele sustrase din societatea comercială din Vânători-Neamț”, potrivit Poliției Neamț.

Persoanele în cauză au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

 

Continua sa citesti

Actualitate

Peste 3.000 de misiuni, 1.300 de sancțiuni și 85 fapte de natură penală, constatate în primele 3 luni ale anului

Publicat

pe

În primele trei luni ale anului 2021, jandarmii nemțeni au executat peste 3.000 de misiuni de ordine publică, prioritatea fiind asigurarea unui climat de normalitate civică și intervenția promptă pentru soluționarea problemelor sesizate de cetățeni.

Acțiunile jandarmilor au vizat, în principal, prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională, asigurarea măsurilor de ordine publică pe timpul manifestărilor desfășurate în spațiul public, prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov-2 prin activități de informare, îndrumare și verificare a respectării măsurilor, precum și menținerea ordinii publice în stațiunile montane și pe traseele turistice, dar și în cooperare cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

,,Dintre acestea, 36 au fost misiuni de asigurare a ordinii publice la manifestări religioase/ comemorative, sportive și de protest,  2.955 misiuni de menținere a ordinii publice, dintre care 913 în stațiunile montane și pe traseele turistice, precum și în zona obiectivelor din competență, iar 2.043 de misiuni au fost executate în sistem integrat, 142 au fost intervenții în urma apelurilor „112”  pentru aplanarea unor conflicte sau alte situații.

În urma misiunilor executate au fost aplicate 977 de avertismente scrise și 326 de amenzi în valoare de aproximativ 204.000 lei.

Faptele pentru care s-au aplicat sancțiunile au fost în principal: încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice (340), nerespectarea măsurilor dispuse de autorități pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov-2 (880),  nerespectarea prevederilor legale în domeniul pescuitului (30), contravenții silvice (11), în domeniul fumatului (2).

Din cele 880 de sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor prevăzute de Legea 55/2020, 95 % au fost avertismente, primordială fiind conștientizarea de către toți cetățenii a faptului că sănătatea fiecăruia și a celor din jur este o prioritate în această perioadă.

De asemenea au fost constatate 85 de infracțiuni, 4 independent și 81 în sistem integrat, pentru „loviri sau alte violențe”, „amenințare”, „furt”, „distrugere”  „pescuit cu utilizarea plaselor monofilament”, „tâlhărie”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Neamț.

Continua sa citesti

Popular