Connect with us

Stiri locale

Un val de mesaje de condoleante pentru tânărul de numai 21 ani, Denis Pascalina din Țolici, comuna Petricani

Publicat

pe

Moartea tânărului român a provocat multă durere și tristețe în sufletele prietenilor și familiarilor săi. Pe rețelele de socializare sunt nenumărate mesajele care exprimă condoleanțe, regrete și păreri de rău pentru moartea timpurie a băiatului: „Doamne, de ce el? Ai plecat atât de tânăr dragul nostru lăsând în urmă durere și tristețe, un gol imens și lacrimi de durere fără margini. Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu, vei rămâne veșnic în inima si sufletele noastre.”

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Zbor lin, prieten drag!

Publicat

pe

De

Un tânăr nemțean care locuia în America, a fost găsit mort în urma unui accident
Un băiat în vârstă de 25 de ani, din Poiana Largului, județul Neamț, a fost găsit mort zilele trecute, în Block Island, USA, în urma unui accident. Este vorba despre Cerbu Andrei, un tânăr stabilit în America. Vestea morții sale a șocat și îndurerat pe toți cei apropiați. Astfel, prietenii tânărului s-au mobilizat și au demarat o strângere de fonduri pentru a-i repatria trupul și a veni în sprijinul familiei îndurerate.


,,Deși nu îi putem aduce fiul înapoi, noi ne-am mobilizat și am organizat o strângere de fonduri pentru a-i susține familia în această perioadă dificilă prin care trec. Orice donație va ajunge la familia lui. Vă mulțumim anticipat!”, este mesajul postat pe rețelele de socializare.
Moartea tânărului a provocat multă durere și tristețe în sufletele prietenilor, iar mesajele de rămas-bun nu au întârziat să apară pe rețelele de socializare:
• ,,Tot aștept să vină cineva și să spună că a făcut o glumă proastă și că a luat amploare. Aștept să apari și să ne spui că ești bine, că totul e în regulă. Refuz să cred că nu mai ești!”;

• ,,Cerul avea nevoie de un OM exceptional! Ne-ai părăsit mult prea repede.. Drum lin spre Lumină! Condoleanțe întregii familii! Vei rămâne mereu în sufletele noastre. Încă sper sa nu fie adevărat, mi-e greu să cred că am pierdut un om si un prieten de atat de bun…”;

• ,,Zbor lin, prieten drag!”.

Cei care doresc să ajute familia acestuia, au la dispoziție un cod bancar unde pot face donații. CONTUL IBAN: RO13BTRLRONCRT0345743701
Colectivul Neamț 24 este alături de familia îndurerată și vă transmitem sincere condolențe. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Continua sa citesti

Anunturi (Mica Publicitate)

Mihai Vornicu, consilier local Timişeşti – Felicitare de Florii

Publicat

pe

De

 

Pentru că este o zi de mare sărbătoare creștinească, tot ce-L rog pe Dumnezeu e să ne ocrotească familiile și pe oamenii dragi, oriunde s-ar afla, să binecuvânteze aceste timpuri și lumea în care trăim.
Să avem putere să trecem peste toate și să ne bucurăm de sănătate.
La mulți ani tuturor celor care poartă nume de floare!

Cu deosebită considerație,
Mihai Vornicu,
consilier local Timişeşti

Continua sa citesti

Actualitate

ROMÂNIA, TE IUBESC! – Anchetă la Piatra Neamț

Publicat

pe

De

Am văzut această poză a doua zi după incendiul din secția ATI de la Neamț. Totul negru, totul ars. Un loc unde bolnavii s-au dus să-și găsească salvarea și au primit moarte în chinuri groaznice. Măștile de oxigen le-au ars pe fețe, cearceafurile le-au topit trupurile, fumul negru le-a intrat în plămâni și a luat locul ultimei lor guri de aer.S-a întâmplat la ATI, unde ar fi trebuit să fie cele mai performante aparate, circuite și protocoale. Proceduri și verificări care să prevină astfel de tragedii.În primăvară am reluat filmările pentru “România, te iubesc”. Am mers la Spitalul din Neamț.Am descoperit o instituție care ani de zile a fost infestată de numiri politice, sfâșiată de contracte dubioase și întinsă până la rupere de improvizații. Problemele de acolo se regăsesc, sub diverse forme, în mai toate spitalele mari din România. A doua poză este din mansarda secției de pediatrie, unde lipsește un întreg perete exterior. Secția funcționează fără aviz sau autorizație ISU. Poza 3, cu paturile depozitate pe hol, este din ce ar fi trebuit să fie cel mai modern bloc operator din județ. În 2014 directorul de atunci ne promitea “condiții AKH Viena”. Nu funcționează, milioane de euro aruncate. Poza 4 este de pe holul ATI-ului care a ars. Acel perete de rigips improvizat este un “circuit epidemiologic optim și funcțional”. Din cauza lui salvatorii n-au avut spațiu să scoată rapid paturile cu supraviețuitorii. Ce am găsit la Neamț vedeți Duminică , la ora 18:00.

SURSA:ROMANIA, TE IUBESC! 

Continua sa citesti

Popular