Connect with us

Muzica

The Weeknd – Call Out My Name

Publicat

pe

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

VIDEO Cadou muzical în Ajun de Crăciun

Publicat

pe

De

În Ajunul Crăciunului, Alexya Coropcă lansează un videoclip pentru piesa „Mos Crăciun”.

Continua sa citesti

Actualitate

VIDEO. Fericire în pași de dans! Jerusalema Challenge, la Restaurant Onix Agapia

Publicat

pe

De

Jerusalema 2020

Dansul a fost înregistrat în curtea Restaurant Onix Agapia de membrii trupei de dans Alex Dance Club și Ansamblul folcloric Valea Topoliței. Cei de la Restaurant Onix Agapia s-au alăturat și ei mișcării Jerusalema Dance Challenge care a devenit virală pe internet și a cuprins întreg globul.

”Cine zice că târgnemțenii nu fac față provocărilor? #Jerusalema #Challenge a fost transformat într-o mișcare plină de energie de către membrii trupei de dans Alex Dance Club și Ansamblul folcloric Valea Topolitei! Sperăm ca acest video să vă aducă și dumneavoastră un zâmbet pe buze și energia necesară pentru o zi de muncă”, au transmis cei de la Restaurant Onix Agapia.

Realizatorul filmulețul, Gheo Damian, speră sa aibă mare priză la public și să adune sute de comentarii și redistribuiri.

Continua sa citesti

Actualitate

4-6 septembrie – Zilele Orașului Târgu Neamț

Publicat

pe

În perioada 4 – 6 septembrie 2020 vor avea loc Zilele Orașului Târgu Neamț. Acestea se vor desfășura în mai multe locații, cum ar fi: Parcul Central, Stadion și Parcul Cetate. Activitățile desfășurate vor cuprinde: cinema în aer liber, concurs de graffiti, spectacol cu artiști locali, decernarea distincțiilor ProUrbe, sărbătorirea cuplurilor ce au 50 de ani de căsătorie, târgul producătorilor locali, și multe altele.

Continua sa citesti

Popular