Connect with us

Anunturi

Mihai Vornicu, consilier local Timişeşti – Felicitare de PAȘTE

Publicat

pe

Dincolo de greutatea vremii, Paștele ne luminează.
Să ne bucurăm cu toții.
Vă urez un Paște Fericit și lumninat !
Hristos a Înviat!

Cu deosebită considerație,
Mihai Vornicu,
consilier local Timişeşti

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

(FOTO) Ce sunt și ce avantaje oferă tavanele extensibile?

Publicat

pe

Fie că proiectezi decorul interior al unui spațiu office, comercial sau propria casă, de cele mai multe ori înclini spre modele simple pentru că sunt mai ușor de adaptat unui cadru general de decor. Însă, opțiunea unui tavan clasic, de nuanță albă poate fi tern, în timp ce personalizarea acestuia pe nevoile de business sau gusturile proprii, va contribui la alte beneficii și va oferi un plus de confort.

Așadar, ce sunt tavanele extensibile?

Acestea sunt „construcții” complexe sunt realizate dintr-o membrană extensibilă din PVC și sunt montate perimetral pe un cadru suspendat. Tavanele extensibile nu trebuie să fie confundate cu bine cunoscutul model de tavan fals, din gips carton.

În zona de business, tavanele extensibile sunt solicitate pentru că se montează ușor, rapid și fără prea mult „deranj” ceea ce permite finisarea unui spațiu în doar câteva ore. In plus, tavanele se pot personaliza prin foto imprimare fie cu imagini prestabilite, fie cu propriile imagini. Astfel, se pot obține texturi variate și nuanțe cromatice chiar si pentru cele mai exigente si rafinate gusturi.

Ce avantaje poți obține cu tavane extensibile?

Un tavan extensibil se instalează ușor și rapid, fără să fie necesară depunerea unui efort deosebit, fără praf, murdărie sau neplăcutele pete de vopsea lavabilă. De multe ori, întregul montaj este desfășurat de echipe mici de doi-trei muncitori cu experiență, motiv pentru care și costurile sunt mai reduse.

Întreținerea nu este costisitoare și nu necesită o atenție deosebită, însă, dacă se dorește curățarea acestuia de eventuale pete sau grăsimi, o simplă lavetă cu apă caldă și săpun sau un produs universal de curățat sticla, pot face minuni.

Aspectul inițial pe care îl are un tavan extensibil se păstrează pentru pe o perioadă lungă de timp, fără să fie necesare condiții speciale de păstrare sau întreținere. Din acest motiv, tavanele extensibile fie pot fi schimbate tematic în campanii de marketing ale companiilor sau pot fi menținute fără  nevoia de redecorare, timp de mai bine de 20 de ani.

Tavanele extensibile oferă o foarte bună protecție împotriva apei. In situația neplacută în care se crează o inundație, fie din neglijența vecinilor, fie din pricina defectelor construcției, membrana din PVC este waterproof și poate reține mari cantități de lichid, evitând astfel ca efectele nedorite să se extindă asupra altor obiecte decorative și în interiorul spațiului.

Unde poate fi instalat un tavan extensibil?

Un tavan extensibil este soluția optimă pentru spațiile de business, cum sunt clădirile de birouri, cafenelele, barurile și restaurantele, cabinetele medicale, saloanele sau showroom-urile, spațiile de divertisment, în săli de sport, în spații rezidențiale, și în subsoluri iluminare naturală, putând fi utilizate tavanele iluminate cu linii LED.

Prin urmare, dacă ai un business, activezi în domeniul decorațiunilor interioare, sau dorești un mod facil și de efect pentru redecorarea casei, montarea unui tavan extensibil poate fi soluția optimă pe care o căutai.

Continua sa citesti

Actualitate

Zbor lin, prieten drag!

Publicat

pe

De

Un tânăr nemțean care locuia în America, a fost găsit mort în urma unui accident
Un băiat în vârstă de 25 de ani, din Poiana Largului, județul Neamț, a fost găsit mort zilele trecute, în Block Island, USA, în urma unui accident. Este vorba despre Cerbu Andrei, un tânăr stabilit în America. Vestea morții sale a șocat și îndurerat pe toți cei apropiați. Astfel, prietenii tânărului s-au mobilizat și au demarat o strângere de fonduri pentru a-i repatria trupul și a veni în sprijinul familiei îndurerate.


,,Deși nu îi putem aduce fiul înapoi, noi ne-am mobilizat și am organizat o strângere de fonduri pentru a-i susține familia în această perioadă dificilă prin care trec. Orice donație va ajunge la familia lui. Vă mulțumim anticipat!”, este mesajul postat pe rețelele de socializare.
Moartea tânărului a provocat multă durere și tristețe în sufletele prietenilor, iar mesajele de rămas-bun nu au întârziat să apară pe rețelele de socializare:
• ,,Tot aștept să vină cineva și să spună că a făcut o glumă proastă și că a luat amploare. Aștept să apari și să ne spui că ești bine, că totul e în regulă. Refuz să cred că nu mai ești!”;

• ,,Cerul avea nevoie de un OM exceptional! Ne-ai părăsit mult prea repede.. Drum lin spre Lumină! Condoleanțe întregii familii! Vei rămâne mereu în sufletele noastre. Încă sper sa nu fie adevărat, mi-e greu să cred că am pierdut un om si un prieten de atat de bun…”;

• ,,Zbor lin, prieten drag!”.

Cei care doresc să ajute familia acestuia, au la dispoziție un cod bancar unde pot face donații. CONTUL IBAN: RO13BTRLRONCRT0345743701
Colectivul Neamț 24 este alături de familia îndurerată și vă transmitem sincere condolențe. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Continua sa citesti

Anunturi

www.neamt24.ro Felicitare de PAȘTE

Publicat

pe

De

Sărbătorile pascale sunt încărcate de seninătate și lumina.
Bucură-te! www.Neamț24.ro îți urează un Paște luminat și Hristos a înviat!

Continua sa citesti

Popular