Connect with us

Actualitate

Liviu Harbuz și-a ieșit din pepeni! L-a pus la zid pe Ionel Arsene.

Publicat

pe

„În ultimele zile, pagina de Facebook a lui Ionel Arsene a devenit pentru mine lectura de noapte. Nu pot adormi până nu contracarez inepțiile pe care le debitează sau le copiază și le așterne în postări ca fiind rodul propriei imaginații. Să copiezi texte de pe diverse site-uri (subliniez: texte, nu idei) și să le folosești într-o postare în care spui despre alții că sunt plagiatori, asta este deja de nivelul fantasticului.
Cam cât ai putea să îi desconsideri pe cei care te urmăresc și te citesc?
Evident, unii ar putea spune: “nu îți place, nu citi”, dar aici nu vorbim despre un blogger care scrie despre aventurile sale științifico-fantastice, ci vorbim despre un om care este la cârma unui județ. Județ al cărui cetățean sunt și eu.
Un om care insistă să folosească în postările publice un vocabular mult prea complex pentru nivelul său de înțelegere, care s-a dovedit a fi, de fapt, furat din textele unor oameni care și-au expus ideile pe net, la îndemâna tuturor.
Se pare că ulciorul nu merge de multe ori la apă și, întrucât mi-am permis să scriu adevărul într-un comentariu, uite că mi-a fost blocat accesul la comentarii pe pagina lui Ionel iar comentariul a fost șters. Dar pentru că împărăția Facebook-ului e mare.. aveți ocazia să citiți (în capturile de mai jos) cele scrise și de el (sau consilieri) și de mine, și pe https://trenduri.blogspot.com/2019/05/maine-e-azi.html.
Aaa… și mai vine și Primarul de Borlești care, ca să îi demonstreze șefului cât e el de slugarnic, copiază aproape în integralitate textul din același articol și îl postează în forma unui comentariu. Însă, singurele cuvinte pe care Puică le scrie cu mâna lui în acest comentariu și nu le copiază sunt: “Am mai scris pe 21 mai..”. Da, Puică a mai COPIAT, nu scris, același lucru pe pagina sa de Facebook în data de 27 mai. Nici nu avea cum pe data de 21 pentru că articolul din care s-a “inspirat” cu totul, a fost publicat pe 27 mai. Sunt ușor confuz.. să înțeleg că Ionel l-a plagiat, de fapt, pe Puică, cel care a plagiat la rândul său un articol de specialitate?!? Sau cum? Că nu înțeleg!
Furăciune intelectuală pe față! ”

SURSA:Liviu Harbuz

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Fără apă în Târgu Neamț astăzi, 12 iulie, între orele 11.30 – 16.00

Publicat

pe

De

CJ APASERV SA anunță:
Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a opri temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 12.07.2021, în Orasul Tg. Neamț intre orele 11:30-16:00.
Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Horia Cloșca și Crișan, Câmpului, Unirii, Ozanei, Alexandru Vlahuță, Vânătorului, Victoriei și Gheorghe Doja.
Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.
Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei.
Continua sa citesti

Actualitate

Un urs a atacat animalele dintr-o gospodărie în Tașca

Publicat

pe

Luni, 5 iulie, în jurul orei 23.45, a fost semnalată prezența unui urs într-o gospodărie din satul Neagra, comuna Tașca. La locul sesizării s-au deplasat echipaje de jandarmerie, poliție și SMURD. Cetățenii comunei Tașca au fost avertizați prin mesaj RO-ALERT.

,,La sosirea forțelor de intervenție ursul nu mai era prezent în apropierea gospodăriei, dar pe timpul cât au rămas în zonă acesta și-a făcut din nou apariția. Animalul a fost îndepărtat către pădure cu ajutorul dispozitivelor de emitere a zgomotelor și cu sprijinul unui localnic, angajat al Direcției Silvice Neamț, care a executat focuri de armă în plan vertical. Din cele relatate de apelant, ursul a provocat pagube materiale, atacând animalele din gospodărie (2 porci). Jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Bicaz au mai rămas în apropierea gospodăriei pentru a monitoriza zona și a se asigura că pericolul nu mai este iminent. De la începutul anului și până în prezent, jandarmii nemțeni au fost alertați și au intervenit la șase sesizări făcute prin apel la 112 care semnalau prezența urșilor în apropierea gospodăriilor. Recomandăm cetățenilor ca în astfel de situații să sune la 112, să nu încerce să intervină pentru a nu-și pune propria viață în pericol, să își asigure animalele înaine de lăsarea întunericului, să nu lase resturi menajere depozitate necorespunzător și să respecte recomandările din mesajul RO – ALERT”, comunică reprezentanții IJJ Neamț.

 

Continua sa citesti

Actualitate

OFERTA EDUCAȚIONALĂ 2021 – 2022 Colegiului Tehnic „Ion Creangă”

Publicat

pe

De

Continua sa citesti

Popular