Connect with us

Actualitate

Kosarom, o noua locație in Târgu Neamț!

Publicat

pe

Kosarom, o noua locație in Targul Neamt!

 

Kosarom, cu o experiență de 30 de ani în industria alimentara, se adaptează în  continuu nevoilor și așteptărilor clienților săi.  Amenajarea si organizarea magazinelor Kosarom înseamnă un ambient plăcut, dar si o prezentare in condiții de maxima igienă a produselor certificate în domeniul calității.

Astfel a fost gândită și noua locație ce și-a deschis ușile la începutul lunii Noiembrie în Târgu Neamț, localizat pe strada Lalelelor nr.6 (lângă Kaufland). Un magazin elegant  care vă invită să încercați produse sigure, sănătoase și de calitate. Realizate cu pricepere și profesionalism de toți cei care fac parte din echipa Kosarom. Cu materie primă din fermele proprii produse din carne și preparate din carne proaspătă, sunt realizate cu ajutorul celor mai noi și mai moderne tehnologii de procesare. Vitrinele de expunere asigură temperatura optimă de păstrare a produselor, iar aranjarea acestora pe categorii vă ajută să găsiți imediat tot ceea ce va interesează și vă îmbie să încercați și altele. Veți pleca de aici cu produse preferate, semipreparate nelipsite de pe  masa de sărbători.

Vă invităm să încercați daca nu ați făcut-o deja, Slăninuța Țărăneasca proaspăt premiată cu Premiul special Gustul Ales Tradițional  2021, și Cârnații faini de la Bădia, ce au un gust delicios de-ti lasă gura apă, un produs nou in magazinele proprii ce nu trebuie sa lipsească de pe masa de sărbători.

Kosarom vă urează Sărbători fericite!

 

Actualitate

VIDEO Viața creștină a marelui scriitor Ion Creangă – Părintele Vasile Ioana și Dan Negru

Publicat

pe

De

Părintele Vasile Ioana este parohul bisericii „Sfântul Nicolae Dintr-o Zi”, aflată în apropierea Pieței Universității din Bucureşti. În calitate de invitat în cadrul mai multor emisiuni radio și TV, părintele Vasile Ioana abordează teme de actualitate şi răspunde la frământările tinerilor. A participat la numeroase întruniri, conferinţe, dialoguri şi dezbateri.

sursa: doxologia.ro

Continua sa citesti

Actualitate

VIDEO – Colegiul Tehnic ,,Ion Creangă” – Proiectul Național ,,Creangă… la el acasă”, ediția a XIII-a

Publicat

pe

De

Continua sa citesti

Actualitate

Atenție! Urmează un exercițiu! Nu intrați în panică!

Publicat

pe

De

Astăzi, 1 Martie, de la ora 09:45, va avea loc exercițiul de alarmare publică, “MIERCUREA ALARMELOR”. Astfel, va fi verificat modul de funcționare al celor 252 mijloace de alarmare publică din județ. 

Prin modul de acționare al acestora, există posibilitatea de a crea disconfort în spațiul public, motiv pentru care asigurăm cetățenii că astfel de exerciții periodice sunt necesare și benefice. Aceștia nu trebuie să intre în panică, fiind vorba doar despre un exercițiu, ce are ca scop cunoașterea semnificației semnalelor de alarmare și a măsurilor ce trebuie adoptate în situația manifestării unor factori de risc.

Semnalele de alarmare ce se transmit cu ajutorul sirenelor electrice și electronice.Durata fiecărui semnal de alarmare, pentru toate mijloacele de alarmare, este următoarea:

????????????????????????̆ ????????????????????????????̆

Se compune din 15 sunete a 4 secunde fiecare, cu pauză de 4 secunde între ele.

????????????????????????̆ ???????? ????????????????????????????????

Se compune din 5 sunete a 16 secunde fiecare, cu pauză de 10 secunde fiecare.

????????????????????????????????????̆ ????????????????????????????̆

Se compune din 3 sunete a 32 de secunde fiecare, cu pauză de 12 secunde fiecare.

????̂???????????????????????????????? ????????????????????????????

Se compune dintr-un sunet continuu, de aceeași intensitate cu durată de 2 minute.

Cu această ocazie, se va organiza și desfășura, în toate unitățile de învățământ din județul Neamț, un exercițiu de evacuare în caz de cutremur, având ca temă ???????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????? ????̦???? ???? ???????????????????????????????? ???????????? ????????????????????̦???????? ????????��????????̦ ???????? ???????????????????????? ????̦???? ????????????????̆ ???????????????????????????????????????? ???????????????? ????????????????????????????????. Astfel de exerciții se desfășoară în județul Neamț începând din anul 2013, pe 28 februarie (Ziua Protecției civile În România) dar și pe 13 octombrie (Ziua Internațională pentru Reducerea riscului la Dezastre), pentru a familiariza cetățenii despre modul de comportare în cazul producerii unui cutremur.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unui cutremur puteți obține accesând site-ul Nutremurlacutremur.ro.

Continua sa citesti

Popular