Connect with us

Actualitate

Kosarom, o noua locație in Târgu Neamț!

Publicat

pe

Kosarom, o noua locație in Targul Neamt!

 

Kosarom, cu o experiență de 30 de ani în industria alimentara, se adaptează în  continuu nevoilor și așteptărilor clienților săi.  Amenajarea si organizarea magazinelor Kosarom înseamnă un ambient plăcut, dar si o prezentare in condiții de maxima igienă a produselor certificate în domeniul calității.

Astfel a fost gândită și noua locație ce și-a deschis ușile la începutul lunii Noiembrie în Târgu Neamț, localizat pe strada Lalelelor nr.6 (lângă Kaufland). Un magazin elegant  care vă invită să încercați produse sigure, sănătoase și de calitate. Realizate cu pricepere și profesionalism de toți cei care fac parte din echipa Kosarom. Cu materie primă din fermele proprii produse din carne și preparate din carne proaspătă, sunt realizate cu ajutorul celor mai noi și mai moderne tehnologii de procesare. Vitrinele de expunere asigură temperatura optimă de păstrare a produselor, iar aranjarea acestora pe categorii vă ajută să găsiți imediat tot ceea ce va interesează și vă îmbie să încercați și altele. Veți pleca de aici cu produse preferate, semipreparate nelipsite de pe  masa de sărbători.

Vă invităm să încercați daca nu ați făcut-o deja, Slăninuța Țărăneasca proaspăt premiată cu Premiul special Gustul Ales Tradițional  2021, și Cârnații faini de la Bădia, ce au un gust delicios de-ti lasă gura apă, un produs nou in magazinele proprii ce nu trebuie sa lipsească de pe masa de sărbători.

Kosarom vă urează Sărbători fericite!

 

Actualitate

Comunicat de presă privind întâlnirea de lucru între reprezentanții Serviciului de Probațiune Neamț și ai localităților aflate în circumscripția Judecătoriei Târgu-Neamț

Publicat

pe

De

Astăzi, 20.09.2023, în cadrul Consiliului Local Tg.-Neamț, a avut loc o întâlnire de lucru între reprezentanții Serviciului de Probațiune Neamț și ai localităților aflate în circumscripția Judecătoriei Târgu-Neamț, în vederea dezbaterii standardelor pentru implementarea corespunzătoare a obligației de muncă neremunerată în folosul comunității, impusă de instanță, în sarcina persoanelor aflate în evidența Serviciului de Probațiune Neamț. La eveniment au participat angajați din 18 primării, iar Serviciului de Probațiune Neamț a fost reprezentat de Stoian Anițoaiei Denisa, Claudia Daniela și Raluca Radu, consilier de probațiune.

Serviciul de Probațiune colaborează cu primăriile din județul Neamț în vederea punerii în executare a sentințelor penale care prevăd această obligație a persoanelor care au comis infracțiuni, iar acest obiectiv este reglementat prin legislația în vigoare. Punerea în practică a prevederilor legale depinde de buna comunicare dintre serviciul de probațiune, ca instituție căreia îi este încredințată prin sentință penală supravegherea, controlul persoanei sancționate, pe de o parte, și instituțiile din comunitate, pe de altă parte. Pentru optimizarea colaborării, Consiliul Local Tg.-Neamț a fost gazda dezbaterilor. În acest context s-au analizat atât punctele tari, cât și ariile de îmbunătățire ale aplicării standardelor de lucru, deoarece instituțiile din comunitate care participă la executarea pedepselor şi a măsurilor neprivative de libertate trebuie să îşi îndeplinească atribuţiile în conformitate cu prevederile legale.

În prezent, în evidența Serviciului de Probațiune Neamț se află 1847 de persoane sancționate, dintre care 1336 nemțeni au impusă obligația menționată. Consilierii de probațiune au emis peste 250 de decizii de executare a activității neremunerate în cadrul primăriilor comunelor arondate Serviciului Public Comunitar de Evidența Persoanelor Târgu-Neamț. Aceste persoane aflate în supravegherea serviciului de probațiune beneficiază, fără a trece prin experiența privării de libertate, de avantajul de a-şi îndeplini în continuare rolul lor familial, profesional și economic în societate, creându-se, astfel, premisele reintegrării sociale.

Cadrul legal al activității este conferit de Codul Penal, Legea nr. 252/2013 privind organizarea şi funcţionarea sistemului de probaţiune, de Lega nr. 253/2013 privind executarea pedepselor, a măsurilor educative și a altor măsuri neprivative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal și Hotărârea nr. 818/2018 privind aprobarea standardelor minime de lucru în probaţiune pentru instituţiile din comunitate.

Continua sa citesti

Actualitate

FOTO-VIDEO Turneul de fotbal juvenil Cupa “Cetatea Mușatină” ediția a I-a 2023

Publicat

pe

De

Continua sa citesti

Actualitate

Conferință de presă – USR NEAMT- 27 mai 2023

Publicat

pe

De

USR Neamț a prezentat bilanțul eșecurilor guvernării PSD PNL, în cadrul unei conferințe la care a fost invitat să participe și Radu Mihail, liderul senatorilor USR.

Cartea neagră a guvernării PSD PNL o puteți consulta aici:

PDF Embedder requires a url attribute Cartea-neagra-a-guvernarii-PSD-PNL

Continua sa citesti

Popular