Connect with us

Actualitate

VIDEO Iulian Pișta- Lansare piesă- “I’ll never never”

Publicat

pe

Pentru că visele nu sunt ușor de îndeplinit, drumul lui Iulian a fost lung și iată-l ajuns în pragul îndeplinirii lui.

Astăzi avem plăcerea de a-l cunoaște pe Iulian Pişta, băiatul cu voce dulce, târg nemțean de-al nostru cu o carieră impresionantă în București.

Bună, Iulian!

Mă bucur că ai acceptat invitația de a da curs acestui interviu. Personal sunt atât de mândră să te cunosc, pentru că faci parte din orașul meu natal dar şi pentru faptul că ai un talent deosebit de frumos.

Dar înainte de a da curs discuției noastre, despre marea premieră a acestul single, te rog să-mi spui câteva cuvinte despre tine.

Cine esti, când și cum ai descoperit acestă lume fascinantă a muzicii?

Bună ziua! Mulţumesc pentru invitaţie! Sunt un om pasionat de muzică şi de artă în general, iar pasiunea pentru muzică a inceput de când mă ştiu, încă de când aveam doar câțiva ani.

Cum ai început acesta carieră? Ce studii ai făcut?

Am început cu lecţii de chitară în clasele primare, iar apoi am continuat în particular cu lecţii de teorie muzicală şi canto. Lecţii de canto iau şi în prezent, pentru că mereu caut să mă perfecţionez.

Minunat. Să înțeleg că în trecut ai avut altă meserie?

Când a izbucnit pandemia lucrurile au luat o intorsătură de situaţie în viaţa mea profesională: am devenit barber stylist. Şi hairstylingul a fost de interes pentru mine încă din copilărie dar până în momentul pandemiei a fost doar un hobby, acum e o parte din mine. În prezent îmbin ocupaţia de barber stylist cu ocupaţia de cântăreț. Cânt la evenimente, în pub-uri şi restaurante.

Nu am putut să nu sesizez caldura și vibrația vocii tale.

Consideri că acesta este un talent înnăscut sau ai muncit foarte mult pentru a-ți dezvolta aceasta latură?

Mulţumesc pentru apreciere! Cred că m-am născut cu anumite abilităţi pe care le-am dezvoltat prin multe ore de canto şi studiu.

De câţi ani faci muzica?

Cânt de mic, de la 4-5 ani şi în prezent am 29 de ani.

Cum a apărut aceasta pasiune? Cine te-a inspirat?

Încă de la gradiniţă îmi plăcea să cânt în corul copiilor, însă la lecţiile de chitară în clasele primare, mama mea m-a îndrumat.

Au fost momente când ți-a fost foarte greu și ai vrut să renunți?

Da, destul de multe momente. Cred că este unul dintre cele mai grele domenii, unde întâmpini tot felul de probleme, precum descurajări de la diverse persoane de la care nu te aştepti până la tot felul de situaţii neaşteptate pe întregul taseu. Însă, să cânt este ceea ce îmi place cel mai mult şi asta e motivaţia care m-a făcut să continui.

Cum de ai plecat din Târgu-Neamț? Ce vârstă aveai? Cum ți-a fost drumul carierei?

Încă de mic mi-am dorit să ajung în București, aşa am simţit eu că aici e locul meu. La vârsta de 19 ani , imediat după liceu m-am mutat în București.

Drumul carierei a fost cu multe situații plăcute şi neplăcute. La început am avut multe joburi în alte domenii pentru a-mi susţine lecţiile de canto şi formarea.

Care consideri că sunt punctele forte pentru a dezvolta o carieră în domeniul artistic?

Perseverența şi să îţi placă mult domeniul.

Dar punctele tale forte care sunt?

Abilitatea de a fi independent şi perseverent în majoritatea situaţiilor.

Acum unde cânți și unde te găsește publicul în București?

Cânt la diverse evenimente unde sunt invitat. Îmi puteți urmări activitatea pe paginile mele de Facebook, Instagram, Tik tok , YouTube (Iulian Pişta) . Link

De ce ai ales Bucureștiul și nu alt oraș? Consideri că acolo ai avut mai multe șanse de a te promova?

Da. Este oraşul unde ai mai multe oportunități , mai ales în domeniul artistic.

Ți-e dor de locul natal?

Da, am momente.

Ce regrete ai?

Regret că am avut încredere în multe persoane nepotrivite. Însă încerc să privesc acele situaţii ca pe nişte lecţii.

Din cate am vazut, ai foarte multe cover-uri după artiști consacrați, cum de te-ai hotărât să scoți si propriul tău single?

Mi-am dorit mult să-mi cânt propriile piese. Primul pas l-am facut cu primul single „I’ll never never” şi vreau să ajung să am cât mai multe piese proprii.

Dă-ne mai multe detalii despre acest single, tu ai făcut versurile? Cum îți vine inspirația?

„I’ll never never” este compus de mine, atât ca linie melodică , cât şi versurile, iar producţia este făcută de Liviu Tănăsoiu( Rimenescu). Inspiraţia imi vine din situaţiile trăite de mine.

Unde va avea loc lansarea?

Lansarea videoclipului oficial va fi pe 19 februarie, ora 12:00 pe canalul meu de YouTube.

Ce mesaj vrei să transmiți prin muzica ta?

Acea energie de continua ce ţi-ai propus, indiferent de obstacole.

Unde te pot găsi ascultătorii noștri?

Mă puteți urmări pe tik tok, YouTube, Instagram, Facebook.

Pe toate platformele mă gasiţi cu numele Iulian Pişta.

Piesa „I’ll never never” o puteţi asculta pe Spotify şi în curând şi pe celelalte magazine virtuale de muzică: https://distrokid.com/hyper…/iulianpita/ill-never-never…

dar și pe Youtube: https://youtube.com/@pistaiulian?si=wIXzTSaEUHieYUyN

Îți mulțumesc pentru timpul tău și îți doresc mult succes în continuare!

Mulţumesc şi eu!

Made by…Ana-Maria Checherita

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

VIDEO Vacanțele Muzicale de la Piatra-Neamț, Ediția 49: O săptămână de sunet și splendoare

Publicat

pe

De

Vacanțele Muzicale de la Piatra-Neamț, Ediția 49: O Săptămână de Sunet și Splendoare

Piatra-Neamț se pregătește să devină epicentrul cultural al României, odată cu debutul celei de-a 49-a ediții a Vacanțelor Muzicale. Evenimentul mult așteptat va începe duminică, 7 iulie, aducând pe scenă Orchestra Filarmonicii „Serghei Lunchevici” din Chișinău, care va interpreta cele mai frumoase uverturi. Aceasta va marca startul unui maraton de șapte seri pline de muzică clasică, blues, jazz, pop, muzică lăutărească veche și de calitate, culminând cu renumita gală de operă ce va încheia festivalul.

În cadrul unei conferințe de presă desfășurată pe 3 iulie la sediul Consiliului Județean (CJ) Neamț, directorul artistic al festivalului, conf. univ. dr. Mihaela Spiridon, alături de directoarea Centrului pentru Cultură și Arte Carmen Saeculare, Carmen Nastasă, și de vicepreședintele CJ Neamț, Adrian Păduraru, au dezvăluit detalii captivante despre programul și organizarea evenimentului.

Adrian Păduraru a subliniat importanța pe care Consiliul Județean Neamț o acordă acestui festival: „Întotdeauna Consiliul Județean Neamț a susținut și a finanțat acest eveniment, iar în organizarea Centrului pentru Cultură și Arte Carmen Saeculare, Festivalul Vacanțe Muzicale a devenit un brand cultural al Județului Neamț, un reper pentru toți iubitorii de muzică bună și de spectacol de înaltă calitate.” Vicepreședintele a urat mult succes organizatorilor și a evidențiat dorința CJ de a promova la nivel național evenimentele culturale locale.

Carmen Nastasă a adăugat un strop de speranță și entuziasm în privința vremii și a decorului: „Doamne ajută să fie vreme bună, deocamdată plouă, dar cu siguranță Dumnezeu ne va ajuta să avem un festival reușit. Încercăm pe lângă partea artistică să fie și partea vizuală cât mai frumoasă și spectaculoasă, cum am obișnuit publicul Vacanțelor Muzicale, bineînțeles că vom termina cu un foc de artificii, plus alte surprize.”

Mihaela Spiridon a detaliat programul ediției, subliniind diversitatea genurilor muzicale și calitatea artiștilor prezenți. Prima seară va fi dedicată uverturilor, interpretate de Filarmonica „Serghei Lunchevici” din Chișinău sub bagheta dirijorului Mihail Agafița. Următoarele seri vor aduce pe scenă artiști de renume, precum Berti Barbera și Big Band Radio, Trioul București, Taraful Iancu Jianu, acordeonistul Emmy Constantin Dumitru, jazzmanul Sorin Zlat și soprana Magda Eliza Maftei.

Un moment deosebit al festivalului va fi concertul susținut de trupa The Motans, foarte apreciată de tineret. În final, gala de operă va reuni trei soliști de excepție – Alexandra Grigoraș, Relu Proca și Claudia Caia – alături de Orchestra Ionel Perlea și dirijorul Cătălin Țoropoc.

Mihaela Spiridon a încheiat cu un mesaj plin de pasiune și dedicare: „Sper ca și această ediție să mulțumească pe cât mai mulți auditori. Sigur că vor fi cârcoteli, dar foarte important este că atât eu cât și doamna director și toată echipa de la Carmen Saeculare punem foarte mult suflet în organizarea acestui festival în fiecare an. Ediția 49 nici n-a început, iar pe mine mă strânge în spate ediția 50 deja, pentru că, într-adevăr, acea ediție 50 va trebui să fie și va fi una explozivă.”

Vacanțele Muzicale de la Piatra-Neamț promit o săptămână de neuitat, în care muzica de calitate va încânta inimile publicului, transformând platoul Curții Domnești și Sala „Calistrat Hogaș” a Consiliului Județean într-un veritabil paradis sonor. O adevărată bucurie pentru toți iubitorii de muzică!

Continua sa citesti

Actualitate

Prețuri accesibile de la DOAR 1 LEU în Aurora Multimarket!

Publicat

pe

De


Descoperă mii de produse cu prețuri accesibile pe rafturile magazinelor Aurora Multimarket!
Fie că ai nevoie de produse de sezon precum articole pentru plajă, ochelari, creme pentru protecție solară, pălării, articole pentru conservarea alimentelor, produse antițânțari, produse pentru picnic, articole de pescuit și multe altele, te așteptăm cu prețuri mai mici decât îți poți imagina!


La Aurora Multimarket găsești tot ce ai nevoie pentru tine și familia ta, de la articole de uz zilnic, jucării și cadouri, alimente, articole de îngrijire personală, produse de menaj și detergenți, până la produse pentru casă, accesorii pentru baie și bucătărie, scule, articole de papetărie, produse de grădinărit și multe altele.
Pentru a fi la curent cu cele mai bune oferte, urmărește-ne pe Facebook: Aurora Multimarket și Instagram: aurora.multimarket.
???? Adresa: Strada Mihai Eminescu, Bl. M7 (lângă magazinul Marcel)
???? Programul de funcționare:
• Luni – Vineri: 08:00 – 20:00
• Sâmbătă: 08:00 – 18:00
• Duminică: 08:00 – 16:00
Nu rata promoțiile săptămânale! În fiecare luni, apar oferte noi în Aurora Multimarket.
Găsești cele mai atractive oferte și ultimele noutăți pe Aurora Multimarket și aurora.multimarket.
Printre ofertele din această săptămână se numără produsele din imaginile următoare.
De ce clienții aleg Aurora Multimarket? Diversitatea și calitatea produselor, prețurile accesibile și frecvența cu care aducem noutăți în magazine sunt foarte apreciate. Prețurile noastre sunt extrem de competitive, media acestora fiind de doar 5 lei!
Nu rata șansa de a economisi și de a găsi tot ce ai nevoie pentru casa și sufletul tău la prețuri incredibile! Vizitează magazinele Aurora Multimarket!

Continua sa citesti

Actualitate

Campanie de sterilizare gratuită pentru câini și pisici la Târgu Neamț

Publicat

pe

De

În perioada 2-4 iulie 2024, Primăria Târgu Neamț, în colaborare cu Asociația Netzwerk RumänienStreuner din Germania și cu sprijinul Biroului de Protecție a Animalelor din cadrul Consiliului Județean Neamț, organizează o amplă campanie de sterilizare gratuită pentru câinii cu sau fără stăpân și pisici. Evenimentul va avea loc în incinta Stadionului Târgu Neamț.

Detalii Eveniment

Date: 2, 3 și 4 iulie 2024
Locație: Stadionul Târgu Neamț (NT)
Google Maps: link
Rezervări: 0722 153 232
Echipa veterinară: Nomad Vet

Programul și Serviciile Oferite

  • Câini cu stăpân: Pe lângă sterilizare, câinii vor fi microcipați obligatoriu la un preț redus de 30 de lei. Microciparea este esențială pentru identificarea și siguranța animalelor.
  • Pisici: Doar femele, cu un maxim de 5 pisici sterilizate pe zi.

Organizatori și Parteneri

Această campanie este sponsorizată de Asociația Netzwerk RumänienStreuner din Germania și organizată de Primăria Târgu Neamț cu sprijinul Biroului de Protecție a Animalelor din cadrul Consiliului Județean Neamț. Echipa veterinară de la Nomad Vet va asigura profesionalismul și siguranța procedurilor.

De Ce Este Importantă Sterilizarea?

Sterilizarea animalelor de companie este o măsură esențială pentru:

  • Prevenirea bolilor: Reduce riscul de anumite boli și afecțiuni, cum ar fi infecțiile uterine și cancerul.
  • Controlul populației: Ajută la prevenirea puilor nedoriți, reducând astfel numărul animalelor abandonate.
  • Reducerea comportamentului agresiv: Animalele sterilizate sunt adesea mai calme și mai puțin agresive.
  • Îmbunătățirea calității vieții: Animalele sterilizate tind să trăiască vieți mai lungi și mai sănătoase.

Cum Să Participați

Pentru a beneficia de sterilizarea gratuită, este necesară o rezervare prealabilă la numărul de telefon 0722 153 232. Locurile sunt limitate, așa că este important să vă programați din timp.

Atenție!

  • Campania se adresează locuitorilor din Târgu Neamț și zonele învecinate.
  • Este esențial ca toți câinii cu stăpân să fie microcipați conform legislației în vigoare.
  • Pentru pisici, sunt acceptate doar femele, iar numărul maxim de pisici sterilizate pe zi este de 5.

Concluzie

Această campanie de sterilizare gratuită reprezintă un pas important spre o comunitate mai sănătoasă și mai responsabilă. Prin participarea la acest eveniment, veți contribui la reducerea numărului de animale fără adăpost și la îmbunătățirea sănătății și bunăstării animalelor din comunitatea noastră.

Fiți responsabili! Sterilizați-vă animalele de companie și contribuiți la o lume mai bună pentru ele. Vă așteptăm în număr cât mai mare la Stadionul Târgu Neamț în zilele de 2, 3 și 4 iulie 2024!


Pentru mai multe informații și rezervări, contactați organizatorii la 0722 153 232. Nu ratați această oportunitate de a contribui la binele comunității noastre!

Continua sa citesti

Popular