Connect with us

Actualitate

Hoţii au luat ţeapă! Spargere eşuata la Trezoreria Roman

Publicat

pe

La sfârşitul săptămânii trecute, indivizi necunoscuţi au forţat un geam de la parterul sediului Trezoriei Roman şi au intrat  într-o încăpere, în căutarea de bunuri sau bani.

Conform agentului Georgiana Moşu, din cadrul Biroului de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, spargerea a fost descoperită de jandarmul care păzeşte instituţia, în seara de 16 februarie, pe la ora 20.30, în timpul rondului de securitate.

Acesta şi-a anunţat superiorii, iar la locul evenimentului s-au deplasat specialiştii Biroului de investigaţii criminale al Poliţiei Municipale Roman.

Din primele investigaţii a reieşit că făptaşii, care s-au căţărat pe ţeava de gaz metan a clădirii pentru a ajunge la fereastră, au răvăşit mai multe bunuri din biroul administrativ în care au intrat, însă nu au sustras nimic, întrucât banii sunt ţinuţi în altă parte, în condiţii de siguranţă.

Din zonă au fost prelevate mai multe seturi de amprente şi imagini de pe camerele video de supraveghere. Poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat.

Actualitate

Fără apă în Târgu Neamț astăzi, 12 iulie, între orele 11.30 – 16.00

Publicat

pe

De

CJ APASERV SA anunță:
Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a opri temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 12.07.2021, în Orasul Tg. Neamț intre orele 11:30-16:00.
Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Horia Cloșca și Crișan, Câmpului, Unirii, Ozanei, Alexandru Vlahuță, Vânătorului, Victoriei și Gheorghe Doja.
Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.
Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei.
Continua sa citesti

Actualitate

Un urs a atacat animalele dintr-o gospodărie în Tașca

Publicat

pe

Luni, 5 iulie, în jurul orei 23.45, a fost semnalată prezența unui urs într-o gospodărie din satul Neagra, comuna Tașca. La locul sesizării s-au deplasat echipaje de jandarmerie, poliție și SMURD. Cetățenii comunei Tașca au fost avertizați prin mesaj RO-ALERT.

,,La sosirea forțelor de intervenție ursul nu mai era prezent în apropierea gospodăriei, dar pe timpul cât au rămas în zonă acesta și-a făcut din nou apariția. Animalul a fost îndepărtat către pădure cu ajutorul dispozitivelor de emitere a zgomotelor și cu sprijinul unui localnic, angajat al Direcției Silvice Neamț, care a executat focuri de armă în plan vertical. Din cele relatate de apelant, ursul a provocat pagube materiale, atacând animalele din gospodărie (2 porci). Jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Bicaz au mai rămas în apropierea gospodăriei pentru a monitoriza zona și a se asigura că pericolul nu mai este iminent. De la începutul anului și până în prezent, jandarmii nemțeni au fost alertați și au intervenit la șase sesizări făcute prin apel la 112 care semnalau prezența urșilor în apropierea gospodăriilor. Recomandăm cetățenilor ca în astfel de situații să sune la 112, să nu încerce să intervină pentru a nu-și pune propria viață în pericol, să își asigure animalele înaine de lăsarea întunericului, să nu lase resturi menajere depozitate necorespunzător și să respecte recomandările din mesajul RO – ALERT”, comunică reprezentanții IJJ Neamț.

 

Continua sa citesti

Actualitate

OFERTA EDUCAȚIONALĂ 2021 – 2022 Colegiului Tehnic „Ion Creangă”

Publicat

pe

De

Continua sa citesti

Popular