Connect with us

Actualitate

Gospodărie distrusă de flăcări la Negrești (VIDEO)

Publicat

pe

Un incendiu a izbucnit ieri, 22 martie, la o gospodărie din comuna Negrești, județul Neamț. Pompierii au fost alertați să intervină în jurul orei 19:17, cu trei autospeciale pentru stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor-medical. În sprijin au venit și pompierii voluntari din cadrul SVSU Negrești. Din fericire nu au fost victime.

,,Incendiul se manifesta generalizat la nivelul acoperișului și în interiorul unei locuințe și la o anexă gospodărească din imediata vecinătate. Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu trei autospeciale pentru stingere și o ambulanță SMURD și pompieri voluntari din cadrul SVSU Negrești. A ars acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 150 mp, bunurile materiale aflate în interiorul locuinței și anexa gospodărească cu suprafața de aproximativ 50 mp”, a comunicat Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț.

Militarii au stabilit că scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu.

 

Actualitate

FOTO Zimbru văzut în localitatea Târpești

Publicat

pe

De

La ora 11:52 a fost semnalată prezența unui zimbru în localitatea Târpești din comuna Petricani.
ISU Neamț a transmis mesaj RO ALERT cetățenilor din zona în care a fost observat animalul.

FOTO :Daniel Nitoaia

Continua sa citesti

Actualitate

Sincere condoleanțe familiei și prietenilor!

Publicat

pe

De

Continua sa citesti

Actualitate

VIDEO ACCIDENT CU MOTOCICLIST – Scena a fost filmată de o cameră de bord

Publicat

pe

De

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr, de 28 de ani, din Târgu-Neamț, conducea o motocicletă, pe sectorul de drum anterior menționat, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism ce circula regulamentar, din sens opus, după care s-ar fi dezechilibrat, căzând pe partea carosabilă.
În urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit că tânărul în cauză, nu deține permis de conducere, corespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului de către o persoana al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul condus și vătămare corporală din culpă, declară sinsp. Ramona Ciofu.

Continua sa citesti

Popular