Connect with us

Anunturi

FOTO – VIDEO | GILTRANS – transport internațional de persoane și colete

Publicat

pe

Compania Giltrans oferă clienților săi transport de persoane și colete în Italia, Anglia, Germania, Danemarca, Belgia și Olanda în condiții de siguranță și confort! În cei peste 16 ani de experiență în transport de persoane, Giltrans este alături de clienți cu oferte actualizate, vouchere de călătorie, servicii de transport incluse în pachetele autocarelor încadrate la categoria 4 stele ce au că dotări aer condiționat, spațiu generos, internet Wi-Fi pe teritoriul României, sisteme audio-video cu DVD, stație și microfon, SRS, ABS și multe altele. Opririle între stații/orașe sunt din aproximativ 4 în 4 ore. În prețul biletului de călătorie se oferă o masă caldă și debarcare direct la adresă.

Flota noastră include 13 de autocare, dintre care 4 supraetajate, toate încadrate la categoria 4 stele, și 50 de microbuze. Echipa noastră este compusă din șoferi profesioniști experimentați în segmentul de transport al persoanelor și coletelor, cu zeci de mii de ore de conducere, experiență în condus pe timpul nopții și care dau dovadă de o permanentă amabilitate față de clienții noștri.

Linia de relații cu clienții este disponibilă în intervalul orar 09:00 – 18:00 și este compusă de operatori cu experiență gata să va răspundă solicitărilor dvs. De asemenea în subsolul site-ului gășiți o secțiune de Suport Online, unde un operator de călătorie va va răspunde în cel mai scurt timp la întrebările dvs despre condiții de transport, servicii colete, rute, destinații, circuite, etc

Pentru transportul bagajelor, greutatea maximă acceptată inclusă în preț este de 50 de Kg tur și 45 de Kg retur. Ce este peste această greutate pe linia de transport se taxează cu 1 Euro / 1 Lira pentru fiecare kg suplimentar.

Condiții de transport:

Pentru o bună desfășurare a călătoriei atât transportatorul cât și pasagerii trebuie să respecte o serie de reguli :

  • Transportatorul se obligă să depună eforturi pentru a transporta pasagerul și bagajele cu promptitudine!
  • Călătorii au obligația de a se prezența cu cel puțîn 30 de minute înainte de plecarea în cursa (pentru îmbarcare și verificarea documentelor)!
  • Transportatorul nu își asumă răspunderea cu privire la documentele de trecere a frontierei,necorespunzătoare sau incomplete!
  • Orice amânare sau renunțare la biletul de călătorie se va anunță cu minim 24 de ore înaintea călătoriei!În această situație se va reține 20% din valoarea biletului de călătorie neutilizat! În caz de renunțare după termenul de mai sus se va restitui 50% din valoarea biletului!

La biletele de călătorie cu tarif promoțional nu se acordă reduceri și nu se fac restituiri,cu excepția cazurilor în care se renunta integral la călătoria dus-întors! În această situație se va reține 20% din valoarea biletului de călătorie neutilizat! Orice restituire se acordă numai titularului biletului!

Nici o cursă nu poate fi amânată sau întârziată din cauza neprezentării în timp util a călătorilor!În acest caz transportatorul dispune de loc în interes propriu! Asigurarea medicală nu este inclusă în prețul biletului!

Transportatorul nu își asumă nici o responsabilitate asupra conținutului și cantității bagajelor, inclusiv răspunderea vamală! Călătorul este obligat să respecte legislația în vigoare! Responsabilitatea în privința bagajelor cade în sarcina călătorilor!

Biletele de călătorie pierdute sau furate nu se pot înlocui!

Va așteptăm cu drag și
Va dorim Călătorie Plăcută !

 

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Atenție! Urmează un exercițiu! Nu intrați în panică!

Publicat

pe

De

Astăzi, 1 Martie, de la ora 09:45, va avea loc exercițiul de alarmare publică, “MIERCUREA ALARMELOR”. Astfel, va fi verificat modul de funcționare al celor 252 mijloace de alarmare publică din județ. 

Prin modul de acționare al acestora, există posibilitatea de a crea disconfort în spațiul public, motiv pentru care asigurăm cetățenii că astfel de exerciții periodice sunt necesare și benefice. Aceștia nu trebuie să intre în panică, fiind vorba doar despre un exercițiu, ce are ca scop cunoașterea semnificației semnalelor de alarmare și a măsurilor ce trebuie adoptate în situația manifestării unor factori de risc.

Semnalele de alarmare ce se transmit cu ajutorul sirenelor electrice și electronice.Durata fiecărui semnal de alarmare, pentru toate mijloacele de alarmare, este următoarea:

????????????????????????̆ ????????????????????????????̆

Se compune din 15 sunete a 4 secunde fiecare, cu pauză de 4 secunde între ele.

????????????????????????̆ ???????? ????????????????????????????????

Se compune din 5 sunete a 16 secunde fiecare, cu pauză de 10 secunde fiecare.

????????????????????????????????????̆ ????????????????????????????̆

Se compune din 3 sunete a 32 de secunde fiecare, cu pauză de 12 secunde fiecare.

????̂???????????????????????????????? ????????????????????????????

Se compune dintr-un sunet continuu, de aceeași intensitate cu durată de 2 minute.

Cu această ocazie, se va organiza și desfășura, în toate unitățile de învățământ din județul Neamț, un exercițiu de evacuare în caz de cutremur, având ca temă ???????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????? ????̦???? ???? ???????????????????????????????? ???????????? ????????????????????̦???????? ????????��????????̦ ???????? ???????????????????????? ????̦???? ????????????????̆ ???????????????????????????????????????? ???????????????? ????????????????????????????????. Astfel de exerciții se desfășoară în județul Neamț începând din anul 2013, pe 28 februarie (Ziua Protecției civile În România) dar și pe 13 octombrie (Ziua Internațională pentru Reducerea riscului la Dezastre), pentru a familiariza cetățenii despre modul de comportare în cazul producerii unui cutremur.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unui cutremur puteți obține accesând site-ul Nutremurlacutremur.ro.

Continua sa citesti

Actualitate

Femeia – forța motrice în proiectele comunității

Publicat

pe

De

‼️Un eveniment dedicat femeilor implicate în proiectele comunității.

Vineri 3 martie, de la ora 16, Asociatia Cultural Socială Economica Christiana organizează în sala de ședințe de la Maxx Computers SRL o masă rotundă specială, dedicată femeilor remarcabile implicate în proiecte speciale și care fac o diferență pozitivă în comunitățile lor.

❗Femeia – forța motrice în proiectele comunității

➡️Acest eveniment va aduce la un loc câteva femei puternice și inspiraționale, lideri în diverse domenii.

Se va discuta despre provocările și obstacolele cu care s-au confruntat în timpul proiectelor lor, precum și despre soluțiile creative pe care le-au găsit.

✅Întâlnirea este organizată cu ocazia apropiata Zilei Internaționale a Femeii și reprezintă un mod excelent de a recunoaște și a celebra puterea și impactul femeilor în comunitățile noastre.

▶️Invitate

Iulia Lung – activist civic

Dr.Elena Hâncu – medic specialitatea Geriatrie și Gerontologie

Lidia Avădănii – manager proiecte europene

Gabriela Pricope – inițiator „Clubul Familiilor Adoptatoare”

Moderator: Cristina Demetercă, președinte Asociația Cultural Socială Economică Christiana

Partener media:

Neamt24 și Radio M Plus .

Continua sa citesti

Actualitate

Gabriela, o femeie de 47 de ani din Târgu-Neamț, a dispărut.

Publicat

pe

De

La data de 8 februarie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați de către un bărbat, de 81 de ani, din Târgu-Neamț, cu privire la faptul că, fiica sa AXINTE GABRIELA în vârstă de 47 ani, din aceeași localitate, a părăsit în mod voluntar domiciliul în cursul aceleași zile, la ora 09:30 și nu a mai revenit până în prezent.

AXINTE GABRIELA

Semnalmente: înălţime – 1. 70 m, greutate – 65 de kilograme, consituție atletică, păr scurt grizonat, ochi căprui.

La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu un palton cu guler din blană, de culoare negru, pantaloni culoare închisă, ghete și căciulă din blană de culoare maro.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Continua sa citesti

Popular