Connect with us

Bicaz

GALERIE FOTO – Championship Full-contact Submissional Art’s Kenshinkan Editia a II-a

Publicat

pe

La sfârșitul săptămânii trecute, orașul Bicaz a găzduit cea de-a doua ediție a Campionatului Full-Contact Submissional Art’s Kenshinkan.
Peste 300 de sportivi- copii, tineri, femei și bărbați din întreaga țară, au participat la această competiție inedită de arte marțiale de contact.
Timp de două zile, spectatorii prezenți în sala de sport a Școlii Gimnaziale „Regina Maria” din Bicaz au urmărit cu sufletul la gură aproximativ 450 de meciuri și două evenimente principale (sau main event-uri), dintre care unul s-a încheiat printr-un knockout (KO) spectaculos.

Sportivii s-au arătat entuziasmați de această nouă experiență și mândri de premiile obținute, iar antrenorii au fost încântați să vadă cum munca lor dă roade.
Cadre si/sau ambient cu premiere
Campionatul Full-Contact Submissional Arts Kenshinkan, un eveniment sportiv de anvergură națională, a fost organizat de FSA KENSHINKAN Karate în parteneriat cu Consiliul Local și Primăria Bicaz.
Prin intermediul sportului, organizatorii au contribuit la promovarea orașului Bicaz, situat la Marea dintre Munți, ca destinație turistică de interes local.

Championship Full-contact Submissional Art’s Kenshinkan Editia a II-a a fost un real succes. Competiția s-a desfășurat la sala de sport a Scolii Gimnaziale ,,Regina Maria ” din Bicaz, unde au participat peste 300 de sportivi din toată țara, fiind aproximativ 450 de meciuri și 2 main eventu-ri, în primul luptând Gavriliu Ionuț, centura neagră 2 Dan Ashihara, cu Dragoș Lotreanu, centura neagră 4 Dan, FSA KENSHINKAN la proba FSA Kenshinkan Knock-down Master , iar în cel de-al doilea, a luptat Petrea Edwin cu Tudor Cojocaru, unde câștigător prin K.O. a fost nimeni altul decât EDWIN. Datorită tuturor sportivilor care au participat în acest an, nivelul galei a fost unul ridicat. Mulțumesc pe această cale Consiliului Local și Primăriei orașului Bicaz, sponsorilor , staff-ului școlii, doamnei director Iustina Andronic și doamnei administrator Carmen Ilinca , tuturor antrenorilor și sportivilor care au participat, părinților, domnului consilier județean Silviu-Bogdan Ardeleanu și nu în ultimul rând, domnului primar Nicolae Sălăgean, pentru tot sprijinul acordat. Suntem cu toții în slujba copiilor Promovăm prin sport Bicazul, stațiune turistică de interes local.

Nihil Sine Deo!

Petrescu Vasile Sebastian

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Filiala USR Piatra Neamț are o nouă conducere

Publicat

pe

De

În cadrul Adunării Generale a filialei USR Piatra Neamț, de astăzi, a fost ales un nou președinte și o nouă conducere a organizației. Adunarea Generală pentru alegerea noii conduceri a fost convocată după ce, în urma analizei filialei pe ultimii doi ani, majoritatea membrilor au hotărât să revoce vechea conducere.

În urma votului de astăzi, Manuel Iacob, membru în Biroul Județean al USR Neamț, este noul președinte USR Piatra Neamț, pentru un mandat de 4 ani.

Filiala USR Piatra Neamț va fi condusă de un Birou Local format din 9 membri, alături de noul președinte intrând în forul de conducere local 4 vicepreședinți, respectiv Florin Zaharia, Tofan Ramona, Năsoi Cristina și Mahu Gabriel și 4 membri, Ciubotaru Cristian, Ciuntea Raul, Gologan Ioan și Scurtu Emil.

Totodată, Comisia Locală de Arbitraj va fi formată din Ana Darie, Oana Moldovanu și Ruxandra Tofan, în timp ce cenzorul filialei va fi Cristina Bozga.

„Îmi doresc ca odată cu alegerea noii conduceri, filiala USR Piatra Neamț să devină mult mai vizibilă. Vrem să ne intensificăm activitățile atât intern, prin campanii de extindere prin care să aducem alături de noi pietreni profesioniști din mai multe domenii, cât și extern, printr-o poziționare și implicare mult mai activă raportat la activitatea administrației locale. Le mulțumesc colegilor pentru susținerea lor și mă aștept ca absolut toți membrii filialei Piatra Neamț să se implice activ în viața organizației, având în vedere că urmează un an cu patru rânduri de alegeri”, a precizat noul președinte al USR Piatra Neamț, Manuel Iacob.

„Urez succes și înțelepciune noului președinte al filialei din Piatra Neamț și echipei din Biroul Local. Îi asigur de tot sprijinul meu și am încredere că vor lua cele mai potrivite decizii pentru comunitate”, a declarat Iulian Bulai, președintele USR Neamț.

Manuel Iacob este membru USR din ianuarie 2019, perioadă în care s-a implicat activ în activitățile filialelor județene și municipale, candidând în 2020 la alegerile locale pe lista pentru Consiliul Local Piatra Neamț. Manuel este tată a doi copii, de profesie inginer electromecanic, iar de 7 ani este manager regional vânzări.

Comunicat de presă

08.04.2023

Continua sa citesti

Actualitate

Informații privind starea drumurilor naționale din zona Moldovei

Publicat

pe

De

❄️ Ninge viscolit, în acest moment, în județele Suceava, Neamț, Botoşani și Bacău, după o noapte de ninsori abundente.

Pentru asigurarea circulației, echipele DRDP Iași au acționat cu 278 de utilaje și 2171 tone de material antiderapant, pe toate sectoarele din administrare

? Se circulă în condiții de iarnă în județele Suceava, Botoșani, Neamț și Bacău, unde carosabilul se prezintă acoperit cu sectoare de zăpadă frământată în strat de până la 3 cm, cauzat înspecial de viscolul la sol.

? În acest moment, pe rețeaua rutieră din administrarea DRDP Iași sunt în acţiune 193 de utilaje. Circulați cu atenție! ⚠️

(? imagini de pe DN 17, Trei Movile, județul Suceava)

Informații privind starea drumurilor naționale din zona Moldovei:

☎️ Dispecerat DRDP Iași – tel. 0232/213168

Dispecerat CNAIR:

021.9360

021.264.33.33

021.264.33.34

TELVERDE – 0800.809.360

dispecerat@andnet.ro

Imagini, pe https://www.facebook.com/DRDPIS/

Continua sa citesti

Actualitate

România are 35 noi stațiuni turistice de interes local!

Publicat

pe

De

Guvernul României a adoptat miercuri, 28 decembrie a.c., Hotărârea pentru aprobarea atestării unor localități sau părți din localități ca stațiuni turistice de interes local și privind modificarea art. 2 și anexei nr. 5 la Hotărârea Guvernului nr. 852/2008 pentru aprobarea normelor și criteriilor de atestare a stațiunilor turistice.

„Încă o veste bună, la final de an! România are 35 noi stațiuni turistice de interes local. Începând de acum, acestea se vor putea bucura de noi oportunități de dezvoltare, printre care menționez atragerea de investitori și finanțări, în scopul maximizării potențialului zonelor și, foarte important, o creștere a numărului de vizitatori. Mai mult decât atât, destinațiile cărora le-a fost acordat noul statut vor putea fi parte din reforma Organizațiilor de Management al Destinațiilor, având de acum posibilitatea, conform criteriilor mininale, să înființeze și să operaționalizeze o astfel de entitate la nivel local. Felicitări tuturor!”, a declarat ministrul antreprenoriatului și turismului, Constantin-Daniel Cadariu.

În urma solicitărilor și documentației depuse de autorităţile administraţiei publice locale, Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a procedat la verificarea ȋndeplinirii criteriilor legale, efectuând inclusiv vizite în teritoriu, primind statut de stațiuni turistice de interes local următoarele localități:

 • comuna Barcani, județul Covasna;
 • comuna Beliș, județul Cluj;
 • orașul Bicaz, județul Neamț;
 • zona turistică a comunei Bratca, județul Bihor;
 • zona turistică Budureasa-Padiș a comunei Budureasa, județul Bihor;
 • zona turistică a municipiului Caracal, județul Olt;
 • comuna Ciocănești, județul Suceava;
 • comuna Ciumani, județul Harghita;
 • zona turistică a orașului Comănești, județul Bacău;
 • comuna Coșna, județul Suceava;
 • zona turistică Cugir-Șureanu a orașului Cugir, județul Alba;
 • orașul Dărmănești, județul Bacău;
 • comuna Deda, județul Mureș;
 • zona turistică a municipiului Făgăraș, județul Brașov;
 • zona turistică a municipiului Fălticeni, județul Suceava;
 • orașul Ineu, județul Arad;
 • zona turistică a comunei Lupeni, județul Harghita;
 • comuna Măguri – Răcătău, județul Cluj;
 • comuna Mănăstirea Humorului, județul Suceava;
 • comuna Mărgău, județul Cluj;
 • comuna Ozun, județul Covasna;
 • zona turistică a comunei Pietroasa, județul Bihor;
 • zona turistică Valea Drăganului a comunei Poieni, județul Cluj;
 • comuna Runcu, județul Gorj;
 • comuna Săcuieu, județul Cluj;
 • comuna Sălașu de Sus, județul Hunedoara;
 • orașul Săliștea de Sus, județul Maramureș;
 • zona turistică a orașului Siret, județul Suceava;
 • comuna Sugag, județul Alba;
 • zona turistică a comunei Șuncuiuș, județul Bihor;
 • zona turistică a municipiului Târgu Secuiesc, județul Covasna;
 • zona turistică a comunei Vânători-Neamț, județul Neamț;
 • comuna Vaideeni, județul Vâlcea;
 • zona turistică a municipiului Vulcan, județul Hunedoara;
 • comuna Vidra, județul Alba.

Pe termen mediu şi lung, atestarea acestor localități ca stațiuni de interes local vor crea un impact pozitiv prin creşterea circulaţiei turistice şi totodată a cifrei de afaceri a investitorilor din turism. Avȃnd ȋn vedere efectul multiplicator al turismului ȋn sectoarele economice conexe, precum transporturile, construcțiile, agricultura, artizanatul și comerțul cu amănuntul, realizarea unor proiecte de dezvoltare a turismului ȋn localităţile atestate ca staţiuni turistice vor genera un impact benefic pentru dezvoltarea economică și creşterea calităţii vieţii pentru rezidenţii acestor zone.

Până la acest moment, în România sunt atestate 54 de stațiuni turistice de interes național și 147 de interes local.

Continua sa citesti

Popular