Connect with us

Actualitate

Cuejdel – A Tale from the Carpathian Wilderness

Publicat

pe

Cuejdel – A Tale from the Carpathian Wilderness
Azi am plăcerea să vă prezint prima mea carte, nu cred că putea să fie despre alt subiect după 7 ani de muncă și un an în care am muncit intens la acestă minunăție de album foto.
NU am crezut niciodată că va fi atât de palpitant să lucrezi la o carte și nu mi-am imaginat niciodată acum 7 ani că va veni ziua când acest loc minunat va avea o poveste atât de frumoasă transpusă în imagini.
Am spus întodeauna că este lacul meu ? însă mai în glumă mai în serios ne-am împrietenit și am devenit cunoscuți împreună iar acum cred că cariera mea de fotograf a ajuns la un alt nivel datorită acestui album care pentru mine cred că este una dintre cele mai mari realizări.
Vreau să-i mulțumesc lui Theo Bosboom care a aceptat fără ezitare să scrie prefața acestui album și binențeles prietenului meu Andrei Becheru care a reușit să sintetizeze atât de bine munca mea din toți acești ani și să mă ajute să spunem povestea acestui loc, de asemnea Andrei Becheru a realizat designul acetui album.
Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați susținut în toți acești ani și bineînțele celor care deja au cumpărat acest album.
Cei care doresc să comande cartea o pot comanda direct la mine pe site sau îmi pot scrie în privat deoarece în momentul acesta am disponibile câteva exemplare în Aiud, Cluj și București.
Albumul a fost tipărit într-un număr de 600 de bucăți însă mai am disponibile doar 400 ??‍♂️
 
Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

VIDEO Viața creștină a marelui scriitor Ion Creangă – Părintele Vasile Ioana și Dan Negru

Publicat

pe

De

Părintele Vasile Ioana este parohul bisericii „Sfântul Nicolae Dintr-o Zi”, aflată în apropierea Pieței Universității din Bucureşti. În calitate de invitat în cadrul mai multor emisiuni radio și TV, părintele Vasile Ioana abordează teme de actualitate şi răspunde la frământările tinerilor. A participat la numeroase întruniri, conferinţe, dialoguri şi dezbateri.

sursa: doxologia.ro

Continua sa citesti

Actualitate

VIDEO – Colegiul Tehnic ,,Ion Creangă” – Proiectul Național ,,Creangă… la el acasă”, ediția a XIII-a

Publicat

pe

De

Continua sa citesti

Actualitate

Atenție! Urmează un exercițiu! Nu intrați în panică!

Publicat

pe

De

Astăzi, 1 Martie, de la ora 09:45, va avea loc exercițiul de alarmare publică, “MIERCUREA ALARMELOR”. Astfel, va fi verificat modul de funcționare al celor 252 mijloace de alarmare publică din județ. 

Prin modul de acționare al acestora, există posibilitatea de a crea disconfort în spațiul public, motiv pentru care asigurăm cetățenii că astfel de exerciții periodice sunt necesare și benefice. Aceștia nu trebuie să intre în panică, fiind vorba doar despre un exercițiu, ce are ca scop cunoașterea semnificației semnalelor de alarmare și a măsurilor ce trebuie adoptate în situația manifestării unor factori de risc.

Semnalele de alarmare ce se transmit cu ajutorul sirenelor electrice și electronice.Durata fiecărui semnal de alarmare, pentru toate mijloacele de alarmare, este următoarea:

????????????????????????̆ ????????????????????????????̆

Se compune din 15 sunete a 4 secunde fiecare, cu pauză de 4 secunde între ele.

????????????????????????̆ ???????? ????????????????????????????????

Se compune din 5 sunete a 16 secunde fiecare, cu pauză de 10 secunde fiecare.

????????????????????????????????????̆ ????????????????????????????̆

Se compune din 3 sunete a 32 de secunde fiecare, cu pauză de 12 secunde fiecare.

????̂???????????????????????????????? ????????????????????????????

Se compune dintr-un sunet continuu, de aceeași intensitate cu durată de 2 minute.

Cu această ocazie, se va organiza și desfășura, în toate unitățile de învățământ din județul Neamț, un exercițiu de evacuare în caz de cutremur, având ca temă ???????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????? ????̦???? ???? ???????????????????????????????? ???????????? ????????????????????̦???????? ????????��????????̦ ???????? ???????????????????????? ????̦???? ????????????????̆ ???????????????????????????????????????? ???????????????? ????????????????????????????????. Astfel de exerciții se desfășoară în județul Neamț începând din anul 2013, pe 28 februarie (Ziua Protecției civile În România) dar și pe 13 octombrie (Ziua Internațională pentru Reducerea riscului la Dezastre), pentru a familiariza cetățenii despre modul de comportare în cazul producerii unui cutremur.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unui cutremur puteți obține accesând site-ul Nutremurlacutremur.ro.

Continua sa citesti

Popular