Connect with us

Actualitate

C.S. Steelman – Campionii orasului nostru

Publicat

pe

La sfârșitul anului 2021, sportivii de sub cetate vin cu următoarele rezultate de la Campionatul Național de împins din culcat, Beiuș 20/21 noiembrie 2021.
Tanasă Mădălin Mihai – junior 2. 14-18 ani
Locul 1 – categoria 83 kg
Dascălu Sebastian Marian – junior 1. 19-23 ani
Locul 1 – categoria 74 kg
Iela Ionica- senior
Locul 1 – categoria 66 kg
Locul 3 – open
Enea Adrian – junior 1
Locul 1 – categoria 66 kg
Buceag Gheorghe – senior
Locul 2 – categoria 105 kg
Buceag Vasile – senior
Locul 2- categoria 83 kg
Mulțumim domnului președinte F.R.Powerlifting Ovidiu Panazan și domnului Lupaș Power pentru primirea călduroasă și nu în ultimul rând primăriei orașului Târgu Neamț, domnului primar Vasilică Harpa și viceprimar Apopei Vasile și S.C. panamarom SRL și prietenilor de suflet, familiei, susținătorilor și tuturor celor care știu ce înseamnă sportul și munca. „mens sano in corpore sano” (minte sănătoasă într-un corp sănătos) .
Așteptăm toți doritorii pentru a practica acest sport minunat indiferent de vârstă sau sex.
Sediul: Aleea Salcâmilor, nr 1, etaj 2.
Președinte

Actualitate

VIDEO Viața creștină a marelui scriitor Ion Creangă – Părintele Vasile Ioana și Dan Negru

Publicat

pe

De

Părintele Vasile Ioana este parohul bisericii „Sfântul Nicolae Dintr-o Zi”, aflată în apropierea Pieței Universității din Bucureşti. În calitate de invitat în cadrul mai multor emisiuni radio și TV, părintele Vasile Ioana abordează teme de actualitate şi răspunde la frământările tinerilor. A participat la numeroase întruniri, conferinţe, dialoguri şi dezbateri.

sursa: doxologia.ro

Continua sa citesti

Actualitate

VIDEO – Colegiul Tehnic ,,Ion Creangă” – Proiectul Național ,,Creangă… la el acasă”, ediția a XIII-a

Publicat

pe

De

Continua sa citesti

Actualitate

Atenție! Urmează un exercițiu! Nu intrați în panică!

Publicat

pe

De

Astăzi, 1 Martie, de la ora 09:45, va avea loc exercițiul de alarmare publică, “MIERCUREA ALARMELOR”. Astfel, va fi verificat modul de funcționare al celor 252 mijloace de alarmare publică din județ. 

Prin modul de acționare al acestora, există posibilitatea de a crea disconfort în spațiul public, motiv pentru care asigurăm cetățenii că astfel de exerciții periodice sunt necesare și benefice. Aceștia nu trebuie să intre în panică, fiind vorba doar despre un exercițiu, ce are ca scop cunoașterea semnificației semnalelor de alarmare și a măsurilor ce trebuie adoptate în situația manifestării unor factori de risc.

Semnalele de alarmare ce se transmit cu ajutorul sirenelor electrice și electronice.Durata fiecărui semnal de alarmare, pentru toate mijloacele de alarmare, este următoarea:

????????????????????????̆ ????????????????????????????̆

Se compune din 15 sunete a 4 secunde fiecare, cu pauză de 4 secunde între ele.

????????????????????????̆ ???????? ????????????????????????????????

Se compune din 5 sunete a 16 secunde fiecare, cu pauză de 10 secunde fiecare.

????????????????????????????????????̆ ????????????????????????????̆

Se compune din 3 sunete a 32 de secunde fiecare, cu pauză de 12 secunde fiecare.

????̂???????????????????????????????? ????????????????????????????

Se compune dintr-un sunet continuu, de aceeași intensitate cu durată de 2 minute.

Cu această ocazie, se va organiza și desfășura, în toate unitățile de învățământ din județul Neamț, un exercițiu de evacuare în caz de cutremur, având ca temă ???????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????? ????̦???? ???? ???????????????????????????????? ???????????? ????????????????????̦???????? ????????��????????̦ ???????? ???????????????????????? ????̦???? ????????????????̆ ???????????????????????????????????????? ???????????????? ????????????????????????????????. Astfel de exerciții se desfășoară în județul Neamț începând din anul 2013, pe 28 februarie (Ziua Protecției civile În România) dar și pe 13 octombrie (Ziua Internațională pentru Reducerea riscului la Dezastre), pentru a familiariza cetățenii despre modul de comportare în cazul producerii unui cutremur.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unui cutremur puteți obține accesând site-ul Nutremurlacutremur.ro.

Continua sa citesti

Popular