Connect with us

Actualitate

Bătrân căzut în dormitor, salvat de pompierii din Piatra Neamț

Publicat

pe

În această dimineață, 24 martie, pompierii din Piatra Neamț au fost solicitați să intervină pentru deblocarea unei uși de la un apartament situat pe strada Mihai Eminescu, la etajul al doilea. Militarii au intervenit în jurul orei 11:00, cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.

,,Prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru deblocarea unei uși de la un apartament din municipiul Piatra-Neamț. La locul solicitării s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj cu ambulanță de la SAJ. Cu ajutorul echipamentelor pentru descarcerare,  pompierii au pătruns în apartamentul situat la etajul doi dintr-un unui bloc de locuințe din strada Mihai Eminescu. În interiorul apartamentului, pompierii au găsit un bărbat de aproximativ 86 de ani, căzut în dormitor, conștient”, a comunicat lt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț.

Bătrânul a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ, după care a fost transportat la UPU Piatra Neamț.

 

 

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Pr. Arhid. Lavrentie a trecut la Domnul în cursul zilei de 3 aprilie 2024

Publicat

pe

De

Continua sa citesti

Actualitate

Înmormântarea celor trei tineri va avea loc mâine

Publicat

pe

De

Înmormântarea celor doi frați, Alex și Raul va avea loc mâine, 2 aprilie, la ora 10:00. Să ne adunăm împreună pentru a le aduce un ultim omagiu și a ne susține unul pe altul în aceste momente dificile.Cu durere în suflet, vă invităm să ne alăturăm în momentul de adio pentru cei doi frați care ne-au părăsit prea devreme.

Înmormântarea dragului nostru Cristian, va fi mâine la ora 13.00

Continua sa citesti

Actualitate

Doliu în învăţământul nemţean. Profesorul Leonid Ciobanu a trecut la cele veşnice

Publicat

pe

De

Cu inimile grele și pline de durere, ne luăm rămas bun de la distinsul profesor Leonid Ciobanu, un adevărat model de dăruire și devotament în domeniul educației. Cu profundă tristețe, rememorăm parcursul său impresionant, în care a luminat drumurile multor generații de elevi.

Născut în Republica Moldova în anul 1955, domnul profesor Leonid Ciobanu și-a dedicat viața muzicii și educației. Absolvent al Colegiului de Muzică din orașul Bălți, a adus în lumea sa o pasiune inegalabilă pentru instrumentele tradiționale. Din anul 2000, a împărtășit cu generozitate cunoștințele sale la Liceul de Arte „Victor Brauner”, ghidând cu măiestrie elevii către excelență în concursuri și olimpiade, obținând de multe ori distincții prestigioase.

Visul său de a ridica muzica populară la nivelul artei simfonice a fost o sursă de inspirație pentru toți cei care l-au cunoscut. Cu multă muncă și devotament, a încurajat autenticitatea și perfecțiunea în interpretare, transmițând elevilor săi nu doar cunoștințe, ci și pasiunea pentru frumusețea muzicii tradiționale.

Cu modestie și eleganță, domnul profesor Leonid Ciobanu a rămas mereu un mentor iubit și respectat de către elevi și colegi. Contribuția sa în promovarea culturii muzicale și în formarea tinerilor talente va rămâne vie și memorabilă în inimile tuturor celor pe care i-a influențat.

În aceste momente de profundă tristețe, transmitem sincere condoleanțe familiei sale și celor dragi. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace și să vegheze asupra amintirii sale luminoase, care va trăi în inimile noastre pentru totdeauna.

Continua sa citesti

Popular