Connect with us

Actualitate

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare SC BREMAD NEAMȚ SRL

Publicat

pe


Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor
Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului
AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI NEAMȚ

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare SC BREMAD NEAMȚ SRL anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului

Neamț, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Construire locuințe colective P+4E+M”, propus a fi amplasat în str. Veronica Micle, nr.18A,
orașul Târgu-Neamț, jud.Neamț.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate
la sediul APM Neamț din Piatra Neamț, P-ța 22 Decembrie nr.5 în zilele de luni – joi,
între orele 8,00 – 16,30 şi vineri între orele 8,00-14,00, la sediul U.A.T. Orașul Târgu-
Neamț, în zilele de luni-joi, între orele 8-16.30 și vineri între orele 8,00-14,00, precum
şi la următoarea adresă de internet http://apmnt.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei
etapei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de
internet a Agenției pentru Protecția Mediului Neamț.
12.10.2023

Titular,
SC BREMAD NEAMȚ SRL

Actualitate

Pr. Arhid. Lavrentie a trecut la Domnul în cursul zilei de 3 aprilie 2024

Publicat

pe

De

Continua sa citesti

Actualitate

Înmormântarea celor trei tineri va avea loc mâine

Publicat

pe

De

Înmormântarea celor doi frați, Alex și Raul va avea loc mâine, 2 aprilie, la ora 10:00. Să ne adunăm împreună pentru a le aduce un ultim omagiu și a ne susține unul pe altul în aceste momente dificile.Cu durere în suflet, vă invităm să ne alăturăm în momentul de adio pentru cei doi frați care ne-au părăsit prea devreme.

Înmormântarea dragului nostru Cristian, va fi mâine la ora 13.00

Continua sa citesti

Actualitate

Doliu în învăţământul nemţean. Profesorul Leonid Ciobanu a trecut la cele veşnice

Publicat

pe

De

Cu inimile grele și pline de durere, ne luăm rămas bun de la distinsul profesor Leonid Ciobanu, un adevărat model de dăruire și devotament în domeniul educației. Cu profundă tristețe, rememorăm parcursul său impresionant, în care a luminat drumurile multor generații de elevi.

Născut în Republica Moldova în anul 1955, domnul profesor Leonid Ciobanu și-a dedicat viața muzicii și educației. Absolvent al Colegiului de Muzică din orașul Bălți, a adus în lumea sa o pasiune inegalabilă pentru instrumentele tradiționale. Din anul 2000, a împărtășit cu generozitate cunoștințele sale la Liceul de Arte „Victor Brauner”, ghidând cu măiestrie elevii către excelență în concursuri și olimpiade, obținând de multe ori distincții prestigioase.

Visul său de a ridica muzica populară la nivelul artei simfonice a fost o sursă de inspirație pentru toți cei care l-au cunoscut. Cu multă muncă și devotament, a încurajat autenticitatea și perfecțiunea în interpretare, transmițând elevilor săi nu doar cunoștințe, ci și pasiunea pentru frumusețea muzicii tradiționale.

Cu modestie și eleganță, domnul profesor Leonid Ciobanu a rămas mereu un mentor iubit și respectat de către elevi și colegi. Contribuția sa în promovarea culturii muzicale și în formarea tinerilor talente va rămâne vie și memorabilă în inimile tuturor celor pe care i-a influențat.

În aceste momente de profundă tristețe, transmitem sincere condoleanțe familiei sale și celor dragi. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace și să vegheze asupra amintirii sale luminoase, care va trăi în inimile noastre pentru totdeauna.

Continua sa citesti

Popular