Connect with us

Uncategorized

ANUNȚ înscriere beneficiari serviciu social

Publicat

pe

Centru de zi destinat persoanelor adulte cu dizabilități   „Speranța

 

Fundația de Dezvoltare Locală Speranța  informează persoanele cu dizabilități de pe rază orașului TârguNeamț și comunitățile limitrofe primește cereri de înscriere în cadrul  Centru de zi pentru completarea locurilor disponibile.

Serviciile sociale oferite constând în :

– informare și consiliere;

– consiliere psihologică;

– abilitare și reabilitare;

– deprinderi de viața independenta;

– dezvoltarea ablitatilor lucrative, pregătirea pentru muncă, angajarea și sprijin pentru menținerea în muncă;

integrare și participare socială și civică.

 

Condițiile obligatorii de admitere sunt: vârsta minim 18 ani și deținerea unui certificat de încadrare într-un grad de handicap.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta și vizită la sediul nostru din Târgu Neamț, str. Slt. Radu Teoharie, nr.2, zilnic între orele 8:00 – 16:00, Biroul servicii sociale.

 

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Locul unde poveștile „Au Gust”! 

Publicat

pe

De

Momente de bucurie, într-o atmosferă plăcută și primitoare, într-un cadru mai amplu… acestea le găsești la #MoldavianBurger!
Locul unde poveștile „Au Gust”!
#MoldavianBurger #MoldavianLover #MoldavianPlace #LocalConcept #BestInTown
#Taste #Mood #Food #Weekend #Delivery
Continua sa citesti

Uncategorized

Weekend cu iz de alcool! Patru nemțeni prinși beți sau fără permis pe drumurile publice din județ

Publicat

pe

Polițiștii continuă cercetările față de patru persoane sub aspectul comiterii unor  infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Potrivit Poliției Neamț, sâmbătă, 12 iunie a.c.,  polițiștii rutieri din cadrul Poliţiei orașului Târgu-Neamț au depistat în trafic un bărbat de 43 de ani, din Târgu-Neamț, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din Târgu-Neamț.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de peste 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei. Totodată, verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că acesta nu posedă permis de conducere.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului.

Duminică, 13 iunie a.c., polițiștii rutieri, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au depistat în trafic un bărbat de 32 de ani, din Borlești, în timp ce conducea o autoturism  pe DN15, în localitatea Dumbrava Roșie.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la un centru de permanență, unde i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

La aceeași dată, polițiștii rutieri din cadrul poliției Municipiului Roman, au depistat depistat în trafic, un bărbat de 38 de ani, din Roman, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă, din municipiul Roman.

Deoarece emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de peste 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus spital, unde i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Tot în weekend, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă, au depistat în trafic, un minor de 15 ani, din Valea Ursului, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitatea Muncelu de Jos, jud. Neamţ, fără a poseda permis de conducere.

Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Continua sa citesti

Uncategorized

Invitație pentru iubitorii de teatru! „Cerere în căsătorie”, o comedie pe cinste la Casa Culturii din Târgu Neamț

Publicat

pe

Iubitorii de teatru sunt aşteptaţi mâine, 6 mai, de la ora 18:00, în sala de spectacole a Casei Culturii ,,Ion Creangă” din orașul Târgu Neamţ, unde teatrul ”Mihai Eminescu” din Botoșani vă invită să vizionați o comedie de mare succes, intitulată ,,Cerere în căsătorie”, de A. P. Cehov. Prețul unui bilet este de 30 de lei.

,,A. P. Cehov surprinde inițiativa laudabilă a lui Ivan Vasilievici Lomov, care dorește să se însoare cu fiica vecinului sau. Insă, departe de romantismul și armonia care se presupune ca ar trebui să guverneze un astfel de moment unic, cei doi potețiali miri se ceartă aprig din motive derizorii. Încurcătura în care se gasește tatăl miresei si încercările sale disperate de a aplana răbufnirile celor doi tineri dau naștere unui comic de situație savuros”, potrivit organizatorilor.

Regia artistică şi ilustraţia muzicală: Mihai Donţu;
Scenografia: Mihai Pastramagiu;
Distribuţie: Cezar Amitroaei, Silvia Răileanu, Dragoş Radu.

Biletele se pot achiziționa de la Casa Culturii din Târgu Neamț. Intrarea se va face in limita locurilor diponibile si cu respectarea masurilor COVID-19.

 

Continua sa citesti

Popular