Connect with us

Actualitate

S-a stins din viață Virginia Luca, președintele Asociației Pensionarilor din Târgu-Neamț

Publicat

pe

Ieri, 6 aprilie, s-a stins din viață dna. Virginia Luca, președintele Asociației Solidaritatea Pensionarilor din Târgu-Neamț. Anunțul a fost făcut de Daniel Harpa, primarul orașului Târgu Neamț, pe pagina de Facebook.

,,S-a stins din viață doamna Luca Virginia, președintele Asociației Solidaritatea Pensionarilor din Târgu-Neamtț. A fost un cetățean implicat în viața urbei noastre, era mereu prezentă la ședințele de Consiliu Local și susținea activitățile seniorilor din orașul nostru. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, a transmis primarul Daniel Harpa.

Vestea a întristat întreaga comunitate, iar mesajele de rămas bun nu au întârziat să apară pe rețelele de socializare:
  • Cu profunde regrete în suflet, ieri, draga noastră președintă a Asociației Solidaritatea, mamă, bunică, o femeie deosebită a ales să plece dintre noi cei dragi, lăsând în urmă o familie sfâșiată de durere și în sufletele noastre un gol imens. Dumnezeu să te ierte și să te aibă în paza lui. Regrete eterne doamna Virginia Luca;
  • E foarte greu de acceptat această veste cruntă…Dumnezeu să vă odihnească în pace și lumină, stimată și distinsă doamnă a inimilor noastre! A fost o mare onoare să ne numărăm printre prietenii dvs. Sincere condoleanțe familiei!
  • Dumnezeu să te odihnească suflet bun si blând. Nu te vom uita niciodată…

 

Pe această cale, colectivul Neamț24 transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să o odihnească în pace!

 

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

VIDEO Viața creștină a marelui scriitor Ion Creangă – Părintele Vasile Ioana și Dan Negru

Publicat

pe

De

Părintele Vasile Ioana este parohul bisericii „Sfântul Nicolae Dintr-o Zi”, aflată în apropierea Pieței Universității din Bucureşti. În calitate de invitat în cadrul mai multor emisiuni radio și TV, părintele Vasile Ioana abordează teme de actualitate şi răspunde la frământările tinerilor. A participat la numeroase întruniri, conferinţe, dialoguri şi dezbateri.

sursa: doxologia.ro

Continua sa citesti

Actualitate

VIDEO – Colegiul Tehnic ,,Ion Creangă” – Proiectul Național ,,Creangă… la el acasă”, ediția a XIII-a

Publicat

pe

De

Continua sa citesti

Actualitate

Atenție! Urmează un exercițiu! Nu intrați în panică!

Publicat

pe

De

Astăzi, 1 Martie, de la ora 09:45, va avea loc exercițiul de alarmare publică, “MIERCUREA ALARMELOR”. Astfel, va fi verificat modul de funcționare al celor 252 mijloace de alarmare publică din județ. 

Prin modul de acționare al acestora, există posibilitatea de a crea disconfort în spațiul public, motiv pentru care asigurăm cetățenii că astfel de exerciții periodice sunt necesare și benefice. Aceștia nu trebuie să intre în panică, fiind vorba doar despre un exercițiu, ce are ca scop cunoașterea semnificației semnalelor de alarmare și a măsurilor ce trebuie adoptate în situația manifestării unor factori de risc.

Semnalele de alarmare ce se transmit cu ajutorul sirenelor electrice și electronice.Durata fiecărui semnal de alarmare, pentru toate mijloacele de alarmare, este următoarea:

????????????????????????̆ ????????????????????????????̆

Se compune din 15 sunete a 4 secunde fiecare, cu pauză de 4 secunde între ele.

????????????????????????̆ ???????? ????????????????????????????????

Se compune din 5 sunete a 16 secunde fiecare, cu pauză de 10 secunde fiecare.

????????????????????????????????????̆ ????????????????????????????̆

Se compune din 3 sunete a 32 de secunde fiecare, cu pauză de 12 secunde fiecare.

????̂???????????????????????????????? ????????????????????????????

Se compune dintr-un sunet continuu, de aceeași intensitate cu durată de 2 minute.

Cu această ocazie, se va organiza și desfășura, în toate unitățile de învățământ din județul Neamț, un exercițiu de evacuare în caz de cutremur, având ca temă ???????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????? ????̦???? ???? ???????????????????????????????? ???????????? ????????????????????̦???????? ????????��????????̦ ???????? ???????????????????????? ????̦???? ????????????????̆ ???????????????????????????????????????? ???????????????? ????????????????????????????????. Astfel de exerciții se desfășoară în județul Neamț începând din anul 2013, pe 28 februarie (Ziua Protecției civile În România) dar și pe 13 octombrie (Ziua Internațională pentru Reducerea riscului la Dezastre), pentru a familiariza cetățenii despre modul de comportare în cazul producerii unui cutremur.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unui cutremur puteți obține accesând site-ul Nutremurlacutremur.ro.

Continua sa citesti

Popular