Connect with us

Actualitate

S-a stins din viață Virginia Luca, președintele Asociației Pensionarilor din Târgu-Neamț

Publicat

pe

Ieri, 6 aprilie, s-a stins din viață dna. Virginia Luca, președintele Asociației Solidaritatea Pensionarilor din Târgu-Neamț. Anunțul a fost făcut de Daniel Harpa, primarul orașului Târgu Neamț, pe pagina de Facebook.

,,S-a stins din viață doamna Luca Virginia, președintele Asociației Solidaritatea Pensionarilor din Târgu-Neamtț. A fost un cetățean implicat în viața urbei noastre, era mereu prezentă la ședințele de Consiliu Local și susținea activitățile seniorilor din orașul nostru. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, a transmis primarul Daniel Harpa.

Vestea a întristat întreaga comunitate, iar mesajele de rămas bun nu au întârziat să apară pe rețelele de socializare:
  • Cu profunde regrete în suflet, ieri, draga noastră președintă a Asociației Solidaritatea, mamă, bunică, o femeie deosebită a ales să plece dintre noi cei dragi, lăsând în urmă o familie sfâșiată de durere și în sufletele noastre un gol imens. Dumnezeu să te ierte și să te aibă în paza lui. Regrete eterne doamna Virginia Luca;
  • E foarte greu de acceptat această veste cruntă…Dumnezeu să vă odihnească în pace și lumină, stimată și distinsă doamnă a inimilor noastre! A fost o mare onoare să ne numărăm printre prietenii dvs. Sincere condoleanțe familiei!
  • Dumnezeu să te odihnească suflet bun si blând. Nu te vom uita niciodată…

 

Pe această cale, colectivul Neamț24 transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să o odihnească în pace!

 

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

FOTO Zimbru văzut în localitatea Târpești

Publicat

pe

De

La ora 11:52 a fost semnalată prezența unui zimbru în localitatea Târpești din comuna Petricani.
ISU Neamț a transmis mesaj RO ALERT cetățenilor din zona în care a fost observat animalul.

FOTO :Daniel Nitoaia

Continua sa citesti

Actualitate

Sincere condoleanțe familiei și prietenilor!

Publicat

pe

De

Continua sa citesti

Actualitate

VIDEO ACCIDENT CU MOTOCICLIST – Scena a fost filmată de o cameră de bord

Publicat

pe

De

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr, de 28 de ani, din Târgu-Neamț, conducea o motocicletă, pe sectorul de drum anterior menționat, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism ce circula regulamentar, din sens opus, după care s-ar fi dezechilibrat, căzând pe partea carosabilă.
În urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit că tânărul în cauză, nu deține permis de conducere, corespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului de către o persoana al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul condus și vătămare corporală din culpă, declară sinsp. Ramona Ciofu.

Continua sa citesti

Popular